Rubin nyaklánc ezüst zárral

Különleges varázslatot hordozó gyönyörű bordó színű rubin nyakláncunk, amely csodálatos ékszer, egyedülálló kivitelezéssel és kifinomult részletekkel rendelkezik, magukkal ragadják a figyelmet.

Ez a rubin nyaklánc igazi gyöngyszem. A nyaklánc elején található rubin szemek lenyűgöző méretűek, 19x14 mm-esek, és ahogy haladunk hátrafelé kisebbednek, ami elegáns megjelenést kölcsönöz az ékszernek. A rubinok fazettásak, így a szemek csodálatosan csillognak, és a fényt tükrözik rajtuk.

A nyaklánc zárja különleges, egy matrózzár, amely 925-ös sterling ezüstből készült, ródium bevonattal és magyar fémjellel van ellátva. Minden egyes szem között csomó van, hogy a szemek nem koptassák egymást.

Ez a gyönyörű rubin nyaklánc tökéletes választás lehet, ha elegáns és stílusos kiegészítőre vágyik. Viselje ezt az ékszert különleges alkalmakkor, vagy adja ajándékba szeretteinek, hogy elvarázsolja őket a rubinok ragyogásával és a nyaklánc eleganciájával.

Ne habozzon tovább! Szerezze be most ezt a csodálatos bordó színű rubin nyakláncot, és engedje, hogy varázsa átjárja életét!

A rubin nyaklánchoz tökéletes kiegészítő ez a rubin köves fülbevaló.

A rubin nyaklánc hossza: 45cm


19 600 Ft

A rubin hatása: A rubint mindig az érzékiség kövének tartották. A neve a "vörös" jelentésű latin rubeus szóból vezethető le. 

A rubin az idők során számos kultúrában és vallásban megjelent. A hinduizmusban például a rubint a szenvedély és a szeretet szimbólumaként , míg a középkori Európában az uralkodók és királyok számára jelképezte a hatalmat és a hatalmas vért.

A rubin rendkívül erős energetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Úgy, hogy serkenti és erősíti az életenergiát (chi-t), valamint támogatja a fizikai és érzelmi gyógyulást. Néhányan úgy vélik, hogy a rubin segíti a stresszt, a szorongást és a depressziót, valamint elősegíti az életerőt és a vitalitás növekedését.

A rubinnak számos más pozitív hatása is van. Úgy, hogy javítja a vérkeringést, serkenti az immunrendszert, erősíti a szívet és a vérereket, valamint segít az alvásproblémák és az alacsony libidó kezelésében. A rubin a szenvedély, az inspiráció és a motiváció kristálya is, amely a céljainkat elősegíti és megerősíti az önbizalmat.

Fontos megjegyezni, hogy az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai és mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.

Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.