A MEGRENDELÉS MENETE

1. Kérjük olvassa el vásárlási feltételeket: itt!

2. Minden termék mellett feltüntetjük a raktáron lévő mennyiséget. Amennyiben egy adott ékszerből nincs készleten, a termékleírásban megtalálja a vállalt szállítási határidőt.

3. A megvásárolni kívánt termék oldalán írja be, hogy hány darabot szeretne rendelni az adott termékből. Ezt követően klikkeljen a "Megrendelem" feliratra. Amennyiben a megrendelt termék darabszáma nagyobb, mint a raktáron lévő termékek darabszáma abban az esetben a fennmaradó termékek rendelésre kerülnek.

4. Amennyiben szeretne további terméket választani, ugyanígy járjon el. A "kosár tartalma" gombra klikkelve ellenőrizheti a megrendelt termékek listáját, darabszámát. Amennyiben változtatni szeretne megrendelésén, itt megteheti.

5. A vásárlás befejeztével lépjen a "Pénztárba", ahol szintén megtekintheti kosara tartalmát, ellenőrizheti a megrendelt termékek listáját, darabszámát. Amennyiben változtatni szeretne megrendelésén, ekkor is megteheti.

6. Válassza ki a fizetési módot. Majd klikkeljen a "Tovább" gombra.

7. Ezt követően a rendelési adatok kitöltése következik. (Személyes adatok, szállítási adatok, számlázási adatok, regisztrációs adatok)*. Az adatlapot csak egyszer kell kitölteni, a rendszer megjegyzi az adatokat, a legközelebbi látogatásnál csak a nevet kell beírni. Egyedi igényeinek feltüntetéséhez használja a "Megjegyzés" rovatot. (Rögzítheti, pl. ha a kiszállítást későbbi időpontban kéri, vagy munkahelyi szállítási címnél a cég nevét, de azt is, hogy 2-3 hetes vállalási határidejű termék postázásáról kér-e és milyen formában - telefon, e-mail - értesítést, stb.)

8. Az adatok megadását követően a "Megrendelem" gombra kattintva tudja véglegesíteni megrendelését.

9. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. Az automatikus visszaigazoló e-mail tartalmazza a megrendelés részleteit (a vásárló adatai, a megrendelt termék(ek)et, vételárat, postaköltséget, előre utalás esetén a bankszámlaszámot.)

* Fontos! Ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Mobilszáma megadásánál kérjük, az alábbi formátumot használja: körzetszám-hívószám szóközök és írásjelek nékül. Pl: 20-2336616

A raktáron lévő terméke(ke)t a megrendelés napján , de legkésőbb az azt követő munkanapon postázzuk, a kézbesítés ideje 2-4 nap.

A számla kiegyenlítése utánvétel esetén egy időben történik az áru(k) átvételével.

Amennyiben számláját banki átutalással kívánja kiegyenlíteni, úgy a termék(ek) vételárát és a postaköltséget előre szükséges átutalni. A teljes összeg jóváírásának napján postázzuk a csomagot.

A kézbesítéssel kapcsolatos esetlegesen felmerülő problémákért felelősséget nem vállalunk, a szállítás kifogástalanságát a Csomagküldő.hu futárszolgálat szavatolja.

A számlát a csomag tartalmazza vagy a Megrendelő e-mail címére kerül kiküldésre, amely magyar nyelven íródik.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagon észlelt esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási díjaink:

Utánvétel: 650Ft. + szállítási költség

Házhoz szállítással:  Packeta pontra:1300Ft, GLS házhozszállítás: 1800Ft.

Előre utalás: 0 ft. + szállítási költség

Bankkártyás fizetés: 0Ft.+ szállítási költség

30.000ft. felett ingyenes a szállítás!

Szolgáltató nem tartozik szavatossággal a természetes elhasználódásból származó, továbbá olyan károkért, amelyek a kárveszély átszállása utáni hibás vagy gondatlan kezelésből, túlzott igénybevételből, illetve a meghatározottól eltérő behatásokból, illetve egyéb, a termékek nem rendeltetésszerű használatából keletkeztek.

Az elszíneződésre a Szolgáltató nem vállal termékszavatosságot!

Az ezüst ékszerek elszíneződése természetes kémia folyamat, kénnel való találkozás esetén ezüst-szulfid keletkezik a felületén. Amikben a kén megtalálható:

  • gyógy-illetve termálvizek;
  • egyes kozmetikai-, szépségápolási termékek;
  • levegőben;
  • bőrünk izzadsága.

Hogyan tudjuk tisztítani illetve megvédeni az ékszert:

  • tisztító folyadékkal;
  • tisztító kendővel;
  • illetve a régi házi praktikákkal.

Fontos, hogy ügylejünk a köves, ragasztott ékszerekre, mert azokból kieshet a kő. Hosszútávon megoldásként manapság használják a ródiumot. A Webáruházban megvásárolható ékszerek között is van olyan, amely rendelkezik ilyen bevonattal. Extrém elszíneződés esetén is megoldás lehet egy tisztítás és egy ezüst bevonat felvitele, de akár aranyozni is lehet a megvásárolt ezüst ékszereket. Egyedi igény esetén ezeket a bevonatokat a Szolgáltatótól lehet megrendelni. A Szolgáltató minden esetben egyedi árat állapít meg, miután az eljárás függ az ékszer méretétől, súlyától és formájától.