Ezüst rubin fülbevaló

Nincs raktáron

Ez a csodálatos szépségű ezüst rubinköves fülbevaló egyedi készítésű. A fülbevaló tökéletes kiegészítő lesz bármilyen alkalomra, legyen szó hétköznapi vagy elegáns eseményről.

A rubin a szeretet és szenvedély szimbóluma, így ez az értékes kő egyedülálló varázst ad az ékszernek. A kő színének mélyvörös ragyogása elbűvöli a tekintetet, és felhívja magára a figyelmet.

A fülbevaló felső részén egy csodálatos csepp alakú rubinkő található. Az alsó részen egy kerek rubinkő található, melyet két karika rögzít a felső csepp alakú kőhőz. Ezek a karikák nemcsak esztétikai szerepet töltenek be, hanem a mozgást is biztosítják az alsó kőnek. Amikor viselője mozog, az alsó kerek rubin kő finoman ringatózik, ezzel még vonzóbbá téve az ékszert.

Ez a fülbevaló 925-s sterling ezüstből készült, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A fülbevaló magyar fémjelzett.

A fülbevaló zárszerkezete bedugós, amely könnyű és kényelmes viselést biztosít. Egyszerűen illeszthető a fülbevaló a fülbe, és biztosan a helyén marad minden nap.

Ez a rubinköves fülbevaló egyedi darab, amely garantáltan kitűnik a tömegből. Bárki, aki viseli, magabiztosságot és eleganciát sugároz. Legyen szó ajándékozásról vagy saját magad kényeztetéséről, ez az ékszer tökéletes választás.

Vásárold meg ezt az ezüst rubinköves fülbevalót most, és tedd tökéletessé megjelenésedet a következő alkalomra!

A hozzá illő nyakláncot itt lehet hozzá megvásárolni és itt.

A fülbevaló hossza: 25mm

14 500 Ft

Rubin kő tulajdonságai és hatásai: A rubin az idők során számos kultúrában és vallásban megjelent. A hinduizmusban például a rubint a szenvedély és a szeretet szimbólumaként , míg a középkori Európában az uralkodók és királyok számára jelképezte a hatalmat és a hatalmas vért.

A rubin rendkívül erős energetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Úgy, hogy serkenti és erősíti az életenergiát (chi-t), valamint támogatja a fizikai és érzelmi gyógyulást. Néhányan úgy vélik, hogy a rubin segíti a stresszt, a szorongást és a depressziót, valamint elősegíti az életerőt és a vitalitás növekedését.

A rubinnak számos más pozitív hatása is van. Úgy, hogy javítja a vérkeringést, serkenti az immunrendszert, erősíti a szívet és a vérereket, valamint segít az alvásproblémák és az alacsony libidó kezelésében. A rubin a szenvedély, az inspiráció és a motiváció kristálya is, amely  a céljainkat elősegíti és megerősíti az önbizalmat.

Fontos megjegyezni, hogy az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai és mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.