Biwa gyöngysor

Különleges biwa tipusú fehér édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc. A téglalap alakú szemeknek szép színjátszó a fénye, pici rózsaszínes fénnyel. Helyenként az édesvízi tenyésztett gyöngyre jellemző felületi hibákkal. Minden egyes gyöngy szem között csomó van, hogy ne koptassák egymást a szemek. Az édesvízi tenyésztett gyöngy nyakláncunk egyszerre egyszerűséget és eleganciát sugároz. A gyöngyök különleges formája és felületi jellemzői a természetesség és az egyediség jegyében készültek. Bármilyen ruhával kombinálva tökéletes kiegészítővé válik, amely emeli a viselője stílusát és nőiességét.

A fantasztikusan használható édesvízi gyöngy nyakláncunk a minőséget, stílust és rugalmasságot ötvözi. Egy olyan ékszer, amelyet öröm viselni és amely biztosan lenyűgözi a környezetedet. Szerezze be most és tegye különlegessé az öltözéket ezzel a gyönyörű nyaklánccal!

A gyöngysor hossza: 43cm.

A szemek nagysága: 8x20-16mm.

A zár működése: A gyöngy vége felöl megnyomni a kiálló részt, így már ki lehet nyitni. Bezárni elég,ha össze van csúsztatva.


22 500 Ft

Édesízi tenyésztett gyöngy hatásai a testre és lélekre

Az édesízi tenyésztett gyöngyök nem csupán csodálatos ékszerek alkotóelemei, hanem számos pozitív hatással is bírnak a viselőjükre. Ezek a gyönyörű kincsek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem hozzájárulnak az egyensúlyhoz és a belső harmóniához is.

1. Nyugtató és stresszoldó hatás

Az édesízi tenyésztett gyöngyök rendkívül nyugtató energiával rendelkeznek. Viselésük során észre fogod venni, hogy csökken a stressz és a feszültség szinted. Ezek a gyöngyök segíthetnek a relaxációban és a belső békében, ami különösen hasznos a mindennapi rohanó életvitelünkben.

2. Emelik a tudatosságot és önbizalmat

Az édesízi gyöngyök finom energiájukkal erősítik az önbizalmat és növelik a tudatosságot. Viselésük során érezni fogod, hogy könnyebben kifejezheted önmagad, és növekszik az önbizalmad, ami pozitív hatással van a mindennapi kapcsolataidra és tevékenységeidre.

3. Lélektisztító hatás

Ezek a gyöngyök híresek tisztító energiájukról, amely segít megtisztítani a lelket és az aurát. Ezáltal lehetővé teszik a negatív energiák eltávolítását, és helyet engednek a pozitív, frissítő energiának.

4. Életenergia fokozása

Az édesízi tenyésztett gyöngyök segítik az életenergia fokozását, ami vitalitást és frissességet ad. Ezek a gyöngyök életerőt sugároznak, és segítenek fenntartani az energiaszintet a mindennapok során.

5. Gyógyító hatások

Az édesízi gyöngyök hagyományosan gyógyító hatásokkal is rendelkeznek. A kínai orvoslásban például a gyöngyök segíthetnek a vérkeringés javításában és a test energiamezőjének kiegyensúlyozásában.

Az édesízi tenyésztett gyöngyök tehát nem csupán csodás kiegészítők, hanem valóban pozitív hatásokkal bírnak a testre és a lélekre egyaránt. Válassz ékszereidhez olyan gyöngyöket, amelyek rezgése és energia szintje lehetőség szerint a számodra legmegfelelőbbek!