Zöld édesvízi tenyésztett gyöngysor

Nincs raktáron

Fedezze fel a kifinomultság és a természetes szépség találkozását ezzel a zöld színű édesvízi tenyésztett gyöngysorral. Ez a gyöngysor nemcsak elegáns és stílusos kiegészítője lesz öltözékének, hanem egyedi jellemzői és kiemelkedő megjelenése miatt is különlegessé válik.

A sorban található gyöngyök 7-9 mm-es mérettel rendelkeznek, ami ideális méretben kényelmes viselethez és az esztétikai vonzerőhöz. Az édesvízi gyöngyök természetes fényes csillogást kölcsönöznek az öltözéknek, de ami még vonzóbbá teszi ezt a gyöngysort, azok a kis lapok, amelyek a gyöngy szemein találhatóak. Ezek a lapok extra csillogást adnak a gyöngyöknek, fokozva ezzel azok ragyogását.

A gyöngysor hossza 48 cm, ami tökéletesen illeszkedik a nyakvonalhoz, kiemelve ezzel a női eleganciát és bájat. A zöld szín pedig különleges vonzerõt hordoz magában, mely a természet szépségét és harmóniáját idézi.

Ez a zöld színű édesvízi tenyésztett gyöngysor tökéletes választás azoknak, akik szeretnék kiemelni egyedi stílusukat és megtestesíteni a természetes eleganciát. Legyen szó alkalmi eseményekről vagy mindennapi viselésről, ez a gyöngysor garantáltan kifinomultságot és varázslatot kölcsönöz az Ön megjelenésének.


9 500 Ft