Zafír nyaklánc és fülbevaló gyönggyel

A sötét kék zafír nyaklánc és fülbevaló készletünk lenyűgöző eleganciát és stílust sugall. Ez a gyönyörű ékszerszett tökéletes kiegészítője lesz minden alkalmi vagy ünnepi viseletednek.

A nyaklánc középpontjában található egy 9mm-s  édesvízi tenyésztett gyöngy medál. Ez a különleges követ a finom kidolgozás és a nagy precizitás jellemzi, ami a gyöngy medállal együtt egy elegáns és lenyűgöző kombinációt alkot. A medál egy gyönyörű édesvízi gyöngyből készült, amely tovább fokozza az ékszer eleganciáját és nőiességét. A gyöngy finom fénye és a zafír csillogó  mély kékjével harmonikus egységet alkot, így szemet gyönyörködtető kontrasztot teremt.

A fülbevalókban is ugyanezen a stílusban található gyöngyöket használtunk.  A 8 mm-es gyöngyök azonban a fülbevalók központjában találhatók, így még hangsúlyosabbá teszik ezt a kifinomult ékszerszettet.

Ezek az ékszerek készítésénél kiváló minőségű anyagokat és precíz kidolgozást alkalmaztunk, hogy garantáljuk a hosszú élettartamot és az elegáns megjelenést. A nyakláncot állítható hosszúságú lánc segítségével lehet rögzíteni, így lehetőséged van személyre szabni a megfelelő hosszúságot.

Ez a sötét kék zafír nyaklánc és fülbevaló készlet tökéletes választás lehet ajándékba egy szerettednek, vagy saját magad kényeztetésére is. Legyen szó bármilyen alkalomról, ez a lenyűgöző ékszerszett kiemeli az egyediséged és stílusodat.

Álmodj a kék óceánról és hódolj meg az elegancia varázsának ezzel a csodálatos sötét kék zafír ékszerszettel!

A nyaklánc hossza: 41,5+5cm, a fülbevaló hossza: 2cm

A zafír szemek nagysága: 4-5mm

Minden alkatrész ródiumos ezüst, magyar fémjellel.

26 990 Ft