Thulit-rózsakvarc-abalone nyaklánc

Természetes és kifinomult stílusra vágysz?

Fedezd fel csodás Thulit-abalone-rózsakvarc nyakláncunkat, mely egy igazi művészi alkotás. Ez a lenyűgöző darab kiváló minőségű Thulit, ragyogó abalone és vésett rózsakvarc kövekből készül, melyek harmóniája és egyedisége magával ragad. Az ezüst zár pedig eleganciát és tartósságot kölcsönöz ennek az egyedülálló nyakláncnak. Légy különleges és emelkedj ki a tömegből ezzel az exkluzív ékszerrel, mely garantáltan feldobja mindennapi megjelenésedet, és magával ragadja a tekinteteket. Legyél részese a természet varázsának és hordozd magadon ezt a lenyűgöző mestermunkát!

A thulit egy ritka ásvány, amely mélyvörös, bordó vagy barna árnyalatokban fordul elő. Erőteljes energiát sugároz, és segíthet a magabiztosság növelésében és a célok elérésében.

Az abalone egy tengeri csiga héja, amely lenyűgöző színjátékkal büszkélkedhet. Szivárványszerű csillogása harmóniát és békét hoz az életünkbe.

A rózsakvarc a szerelem és a gyengédség köve. Segít megnyitni a szívünket a szerelemre, és erősíti a meglévő kapcsolatainkat.

A Thulit-abalone-rózsakvarc nyaklánc tökéletes ajándék lehet bárkinek, aki szereti a különleges és egyedi ékszereket. Ajándékozhatod magadnak is, hogy kiemeld szépségedet és stílusodat!

A nyaklánc hossza: 50cm

A rózsakvarc nagysága: 12mm

A thulit nagysága: 10mm

Az abalone nagysága: 35x55mm

22 500 Ft