Téglalap szemes ezüst nyaklánc

Ezüst téglalap alakú szemes nyakláncunk modern stílusú és sokoldalú kiegészítő. A nyaklánc egyik oldalán a szemek közül minden második matt felületű, míg a másik oldalon minden szem fényes. Ez lehetővé teszi, hogy a nyakláncot két különböző módon viseld, így mindig új megjelenést kölcsönözhetsz szettjeidnek. 

Szeretnél egy szép szettet, nézz körül az ezüst karláncoknál.
A lánc hossza: 42cm 45cm  50cm
A lánc súlya: 8,6gr. 9,3gr. 10,3gr.  (+/-0,2gr.)
A lánc szélessége: 4mm 
Anyaga: 925-s sterling ezüst 
Azoknak ajánljuk akik:
-szeretik a szögletes, modern formákat
-szeretik a matt-fényes felületeket

 

Variáció kiválasztása:

20 490 Ft-tól

Az ezüst egy ásványi fém, amely sok területen használatos és rendelkezik számos jelentős tulajdonsággal. Az ezüst különösen híres az antimikrobiális hatásáról, amely segít megölni vagy gátolni a káros baktériumok és mikrobák növekedését. Ez a tulajdonság különösen fontos a sebgyógyulásban, mivel az ezüst segít megelőzni a fertőzéseket és támogatja a sejtek regenerációját.

A természetes gyógyító tulajdonságai mellett az ezüstnek számos más egészségügyi előnye is van. Például az ezüst nyugtató hatással lehet az irritált vagy gyulladt bőrre, valamint enyhítheti a viszketést és a bőrproblémákat. Az ezüstöt néha a víztisztítás során is használják, mivel képes eltávolítani bizonyos szennyezőanyagokat és baktériumokat a vízből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ezüst gyógyító tulajdonságairól szóló állításokat további tudományos vizsgálatokra van szükség, hogy teljes körűen igazolják és megértsék ezeket a hatásokat. Mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy szakemberrel, mielőtt az ezüstöt gyógyászati célokra használnánk.