Tahiti gyöngy színű gyöngy fülbevaló

Az édesvízi tenyésztett gyöngyök egyformák, szabályosak és gyönyörűek, mindegyikük felülete olyan, mintha egy művész keze nyomán született volna. A fekete alapon játszó, enyhe smaragdzöld színárnyalatok varázslatos fényjátékot teremtenek, ami minden tekintetet magára vonz.

Az ezüst fülbevaló záródása a sokak által kedvelt patentos záródás, ródiumos bevonattal, amelyet cirkónia kövek díszítenek. Ez a részlet teszi az ékszert különlegessé és egyben mutatósan dekoratívvá, olyan szépek a cirkónia kövek, hogy akár  gyémántok is lehetnének. Az ezüst ródium és a cirkónia együttesen emelik ki a gyöngy fülbevaló szépségét, és a viselőjének stílusának kifinomultságát hangsúlyozzák.

Ha igazán egyedi és lenyűgöző ékszert keresel, mely a Tahiti gyöngy színű fülbevalóban testesül meg, akkor ezt az ékszert neked találták ki. Legyél különleges, légy elegáns, légy egyedi - hordd a Tahiti gyöngy színű fülbevalót és ragyogj minden alkalommal!

A fülbevalóhoz illő gyöngy nyakláncot itt találod. 

A gyöngy nagysága: 10m

A fülbevaló magassága: 20mm

Anyaga: 925-s sterling ezüst, ródium bevonattal.

22 500 Ft

Édesízi tenyésztett gyöngy hatásai a testre és lélekre

Az édesízi tenyésztett gyöngyök nem csupán csodálatos ékszerek alkotóelemei, hanem számos pozitív hatással is bírnak a viselőjükre. Ezek a gyönyörű kincsek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem hozzájárulnak az egyensúlyhoz és a belső harmóniához is.

1. Nyugtató és stresszoldó hatás

Az édesízi tenyésztett gyöngyök rendkívül nyugtató energiával rendelkeznek. Viselésük során észre fogod venni, hogy csökken a stressz és a feszültség szinted. Ezek a gyöngyök segíthetnek a relaxációban és a belső békében, ami különösen hasznos a mindennapi rohanó életvitelünkben.

2. Emelik a tudatosságot és önbizalmat

Az édesízi gyöngyök finom energiájukkal erősítik az önbizalmat és növelik a tudatosságot. Viselésük során érezni fogod, hogy könnyebben kifejezheted önmagad, és növekszik az önbizalmad, ami pozitív hatással van a mindennapi kapcsolataidra és tevékenységeidre.

3. Lélektisztító hatás

Ezek a gyöngyök híresek tisztító energiájukról, amely segít megtisztítani a lelket és az aurát. Ezáltal lehetővé teszik a negatív energiák eltávolítását, és helyet engednek a pozitív, frissítő energiának.

4. Életenergia fokozása

Az édesízi tenyésztett gyöngyök segítik az életenergia fokozását, ami vitalitást és frissességet ad. Ezek a gyöngyök életerőt sugároznak, és segítenek fenntartani az energiaszintet a mindennapok során.

5. Gyógyító hatások

Az édesízi gyöngyök hagyományosan gyógyító hatásokkal is rendelkeznek. A kínai orvoslásban például a gyöngyök segíthetnek a vérkeringés javításában és a test energiamezőjének kiegyensúlyozásában.

Az édesízi tenyésztett gyöngyök tehát nem csupán csodás kiegészítők, hanem valóban pozitív hatásokkal bírnak a testre és a lélekre egyaránt. Válassz ékszereidhez olyan gyöngyöket, amelyek rezgése és energia szintje lehetőség szerint a számodra legmegfelelőbbek!