Szemüveglánc édesvízi tenyésztett gyöngyből

Fedezd fel a stílus és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát ezen exkluzív szemüveg láncban, melyet édesvízi tenyésztett gyöngyökkel díszítettek. Ez a gyönyörű kiegészítő nem csupán a látásélességet szolgálja, hanem egyedi, kifinomult stílust is kölcsönöz viselőjének.

Ezek a csodálatos édesvízi gyöngyök egyedi keveréke egy olyan gyöngysornak, amely nőies eleganciát sugároz. Minden gyöngyöt gondosan válogattak ki és gondosan összeállítottak, hogy egy harmonikus és exkluzív ékszert alkossanak. Minden egyes gyöngyszem között csomó van ami a gyöngyök kopását akadályozza meg. A szemüveg lánc egyszerre romantikus és modern, ideális választás a stílusos és elegáns nők számára.

Ez a gyöngyös ékszer nem csak szemet gyönyörködtető, hanem rendkívül praktikus is. Kifejezetten a szemüveges hölgyek számára tervezték, hogy ne csak divatos kiegészítőként szolgáljon, hanem biztosítsa számukra a szemüvegük biztonságos és könnyen hozzáférhető megőrzését. A lánc végein található gumi gyűrűk segítségével könnyedén rögzítheted szemüvegedet, így soha többé nem kell aggódnod, hogy  elveszted vagy leejted a szemüvegedet. A gumi gyűrűk egyszerűen cserélhetők, erről az ezüst zár gondoskodik.

Bontakoztasd ki egyediségedet és mutasd meg a világnak stílusodat ezzel az exkluzív szemüveg lánccal, amely a nőiesség és elegancia tökéletes megtestesítője. Legyél a figyelem középpontjában és élvezd a mindennapi divatékszer kényelmét és szépségét!

A szemüveg lánc hossza: 84cm

A gyöngyszemek nagysága: 5x6mm


32 500 Ft

Édesízi tenyésztett gyöngy hatásai a testre és lélekre

Az édesízi tenyésztett gyöngyök nem csupán csodálatos ékszerek alkotóelemei, hanem számos pozitív hatással is bírnak a viselőjükre. Ezek a gyönyörű kincsek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem hozzájárulnak az egyensúlyhoz és a belső harmóniához is.

1. Nyugtató és stresszoldó hatás

Az édesízi tenyésztett gyöngyök rendkívül nyugtató energiával rendelkeznek. Viselésük során észre fogod venni, hogy csökken a stressz és a feszültség szinted. Ezek a gyöngyök segíthetnek a relaxációban és a belső békében, ami különösen hasznos a mindennapi rohanó életvitelünkben.

2. Emelik a tudatosságot és önbizalmat

Az édesízi gyöngyök finom energiájukkal erősítik az önbizalmat és növelik a tudatosságot. Viselésük során érezni fogod, hogy könnyebben kifejezheted önmagad, és növekszik az önbizalmad, ami pozitív hatással van a mindennapi kapcsolataidra és tevékenységeidre.

3. Lélektisztító hatás

Ezek a gyöngyök híresek tisztító energiájukról, amely segít megtisztítani a lelket és az aurát. Ezáltal lehetővé teszik a negatív energiák eltávolítását, és helyet engednek a pozitív, frissítő energiának.

4. Életenergia fokozása

Az édesízi tenyésztett gyöngyök segítik az életenergia fokozását, ami vitalitást és frissességet ad. Ezek a gyöngyök életerőt sugároznak, és segítenek fenntartani az energiaszintet a mindennapok során.

5. Gyógyító hatások

Az édesízi gyöngyök hagyományosan gyógyító hatásokkal is rendelkeznek. A kínai orvoslásban például a gyöngyök segíthetnek a vérkeringés javításában és a test energiamezőjének kiegyensúlyozásában.

Az édesízi tenyésztett gyöngyök tehát nem csupán csodás kiegészítők, hanem valóban pozitív hatásokkal bírnak a testre és a lélekre egyaránt. Válassz ékszereidhez olyan gyöngyöket, amelyek rezgése és energia szintje lehetőség szerint a számodra legmegfelelőbbek!