Sötétkék tenyésztett gyöngy szett

Tahiti gyöngy színű édesvízi tenyésztett nyaklánc, karkötő és fülbevaló szett.

Fedezd fel a Tahiti gyöngy színű édesvízi tenyésztett nyaklánc és fülbevaló páratlan szépségét! Ez a lenyűgöző szett tökéletes választás azok számára, akik szeretik az elegáns és exkluzív ékszereket. A nyaklánc és a fülbevalók gyönyörű sötétkék, indigókék és picit zöld hatású gyöngyökkel rendelkeznek, melyek lenyűgöző fényt tükröznek. A gyöngyök tojás alakúak és szép fényűek, bár helyenként előfordulhatnak az édesvízi tenyésztett gyöngyre jellemző felületi hibák.
Minden egyes gyöngy szem között finom csomó található, hogy megakadályozza a szemek egymás elleni súrlódását és kopását. Ez biztosítja a gyöngyök hosszabb élettartamát és megőrzi csodálatos megjelenésüket.
A zár könnyen kezelhető és mindkét oldalról nyitható. Készült 925-ös ezüstből, amelyet ródiummal vontak be a tartósság és a fényes, ezüstös megjelenés érdekében. Magyar fémjellel ellátva.
A gyöngyök mérete elöl 9x12mm, míg a zár felé haladva fokozatosan kisebbednek, így dinamikus és stílusos megjelenést biztosítanak. A nyaklánc hossza 44 cm, a karkötő hossza 19cm.
A fülbevalók ugyanolyan elegánsak és letisztultak, mint a nyaklánc és karlánc. A fülbevalók teljes hossza 30 mm, ami tökéletes méret a fülön való viseléshez.
Az édesvízi tenyésztett Tahiti gyöngy színű nyaklánc, karkötő és fülbevaló szett igazán különleges kiegészítő minden alkalomra. Viseld ezt a lenyűgöző, nem mindennapi megjelenésű gyöngy szettet!24 900 Ft