Sárkány záras gyöngysor

Fedezd fel varázslatos világát a sárkány záras gyöngysornak, egy lenyűgöző ékszernek, melynek minden részlete a figyelemre méltó kidolgozás és a kifinomult dizájn jegyében született meg.

A sárkány, mely ezeket a gyönyörű gyöngyöket őrzi, egyedi és részletes kidolgozású. A zöld szemek mély és titokzatos ragyogással keltik életre a sárkány karakterét, hozzáadva a gyöngysorhoz az extra varázst.

A praktikus mágnes zár rendkívül könnyűvé teszi a gyöngysor fel- és levenni, miközben stabilan tartja a helyén. Ez a zárrendszer kényelmes viseletet biztosít, emellett a gyöngyök könnyedén mozognak rajtad, engedve, hogy a sárkány záras gyöngysor minden pillanatban a legjobb formáját mutassa. Minden egyes gyöngy szem között csomó van, hogy ne koptassák egymást a gyöngy szemek.

A sárkány záras gyöngysor oldalt is hordható, így lehetőséged van a stílusod változatosságára. Bátran emelje ki a személyiségedet és a divatérzékedet ezzel az egyedi ékszerrel, mely minden alkalommal lenyűgözi a körülötted lévőket.

Legyen a sárkány záras gyöngysor a te stílusod kifejezője és hű társad a mindennapi és különleges alkalmakon egyaránt! Szerezd be most, és tedd még varázslatosabbá a mindennapjaidat ezzel az egyedi ékszerrel!

A gyöngysor hossza: 59cm

A gyöngyök nagysága: 5x6mm

A sárkány zár anyaga: réz ötvözet, ródiumozva, foglalt cirkónia kövekkel. Kiváló minőség!


28 500 Ft

                                            A sárkány szimbólum jelentése

Sárkány szimbólumként hosszú ideje jelen van különböző kultúrák mitológiájában és hagyományaiban. A sárkányokat gyakran erőteljes és misztikus lényekként ábrázolják, és a szimbolikus jelentéseik szerteágazóak lehetnek. Az ékszerként való viselésük számos értéket és jelentést hordozhat, attól függően, hogy melyik kultúra vagy hitrendszer kontextusában alkalmazzák.

  1. Erő és hatalom: A sárkányok gyakran erőteljes és hatalmas lényekként jelennek meg, így az ékszer formájában viselt sárkány szimbolizálhatja az erőt és hatalmat. Az emberek gyakran választják ezt a szimbólumot, hogy erősnek érezzék magukat, vagy hogy emlékezzenek egy kihívás leküzdésére vagy sikeres küzdelemre az életükben.

  2. Bölcselet és tudás: Bizonyos kultúrákban a sárkányokat bölcselettel és tudással társítják. Egy sárkányékszer viselése lehet egyfajta emlékeztető arra, hogy a bölcsesség és a tudás kulcsfontosságúak az életben való eligazodáshoz. Ez a szimbólum tehát segíthet az önfejlesztésben és az önismeretben.

  3. Védelmező erő: A sárkányokat sok kultúrában védelmező erőként is számon tartják. Az ékszerként viselt sárkány szolgálhat talizmánként, ami segít megvédeni viselőjét a rossztól vagy a negatív energiáktól. Ez a szimbólum erős védőt jelképezhet az élet kihívásaival szemben.

  4. Szabadság és átalakulás: A sárkányok a légben, a tűzben vagy a vízben repülnek, és sok kultúrában az átalakulás és a szabadság szimbólumaként tekintenek rájuk. Egy sárkányékszer viselése lehet emlékeztető arra, hogy az élet folyamatos változás, és az átalakulás hozhat magával szabadságot és fejlődést.

Az ékszerként viselt sárkány szimbóluma tehát személyes jelentéssel bírhat, és a viselőjének egyedi értelmezése alapján változhat.