Rubin nyaklánc fülbevalóval

Fedezze fel a ragyogást és eleganciát ezzel a csodálatos rubin nyaklánccal. Ez a lenyűgöző ékszer középpontjában egy gyönyörű, édesvízi tenyésztett, csepp alakú rózsaszín gyöngy medállal büszkélkedhet. A gyöngy kifinomult rózsaszín színe lágyan ragyog, és azonnal vonzza a tekinteteket.

A nyakláncot páratlanul teszi teljessé az ezüst fülbevaló, amelyen egy másik rózsaszín csepp alakú gyöngy lóg le. Ez az elegáns részlet további bájt és mozgást ad az egész megjelenésnek. Az ezüst fülbevaló finoman kontrasztot alkot a gyönggyel, és tökéletesen kiegészíti a nyakláncot.

A nyaklánc zárja szintén ezüstből készült, amely nemcsak tartósságot biztosít, hanem hozzájárul a teljes kifinomult megjelenéshez. A láncot további részletezi egy tóldó lánccal, amellyel szabályozható a rubin nyaklánc hossza. 

Ez a rubin nyaklánc tökéletes választás a különleges alkalmakra vagy ajándéknak. Ezzel az ékszerrel garantáltan lenyűgözni fogja a viselőjét és a körülötte lévőket.

A rubinok nagysága 2mm, a gyöngy a medálba 8x10mm, a fülbevalóba 7x8mm.

A nyaklánc hossza: 43+5cm

A fülbevaló hossza: 23mm

Minden alkatrész 925-s sterling ezüst, ródiumozva, magyar fémjellel

23 300 Ft

Rubin kő tulajdonságai és hatásai: A rubin az idők során számos kultúrában és vallásban megjelent. A hinduizmusban például a rubint a szenvedély és a szeretet szimbólumaként , míg a középkori Európában az uralkodók és királyok számára jelképezte a hatalmat és a hatalmas vért.

A rubin rendkívül erős energetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Úgy, hogy serkenti és erősíti az életenergiát (chi-t), valamint támogatja a fizikai és érzelmi gyógyulást. Néhányan úgy vélik, hogy a rubin segíti a stresszt, a szorongást és a depressziót, valamint elősegíti az életerőt és a vitalitás növekedését.

A rubinnak számos más pozitív hatása is van. Úgy, hogy javítja a vérkeringést, serkenti az immunrendszert, erősíti a szívet és a vérereket, valamint segít az alvásproblémák és az alacsony libidó kezelésében. A rubin a szenvedély, az inspiráció és a motiváció kristálya is, amely a céljainkat elősegíti és megerősíti az önbizalmat.

Fontos megjegyezni, hogy az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai és mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.