Rózsaszín korall nyaklánc és fülbevaló

Rózsaszín korall nyaklánc rózsa alakú medállal és rózsa alakú medállal ellátott fülbevalóval. Az elegáns nyaklánc központjában egy gyönyörűen kidolgozott rózsa alakú medál található, amely figyelemfelkeltő és romantikus megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

A nyaklánc készült rózsaszín korallból, amely természetes szépségével és pasztel színével hívja fel magára a figyelmet.

A nyakláncon egy toldólánc található, amely lehetővé teszi a hosszúság állítását, így könnyedén alkalmazkodik a viselője igényeihez és ruházatához. A toldólánc megkönnyíti a nyaklánc viselését és biztosítja a kényelmes illeszkedést.

A fülbevalók is a nyaklánc stílusában készültek, rózsa alakú medállal díszítve. Az ezüst alkatrészek biztosítják a fülbevalók stabilitását és tartósságát, miközben elegáns megjelenést kölcsönöznek.

Ez a rózsaszín korall nyaklánc és fülbevaló készlet tökéletes kiegészítője lehet bármilyen alkalmi vagy elegáns megjelenésnek. Kiemeli a viselője egyéni stílusát és vonzza a tekinteteket a gyönyörű rózsa alakú medállal és a kiváló minőségű ezüst alkatrészekkel.

Legyen szó egy romantikus randevúról, egy ünnepi eseményről vagy csak egy hétköznapi megjelenésről, ez a nyaklánc és fülbevaló kombináció garantáltan kiemelkedő és elegáns megjelenést biztosít.

A korallok nagysága 5mm, a rózsák nagysága 8,8-9mm

A nyaklánc hossza 40+5cm, a fülbevaló magassága 2cm.

15 990 Ft