Rózsaszín édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc medállal

Halvány rózsaszín édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc. A gyöngy hibátlan kicsit lapított (buton alaku). A nyaklánc központjában egy lenyűgöző  rózsaszín cirkónia  köves medál van amiről lelóg egy szabálytalan rózsaszín gyöngy szem. A mutatós díszt egy ezüst foglaltba van befoglalva. Minden szem között csomó van és az alkatrészek ródiumos ezüstből vannak.

Ez a különleges színes édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc minden alkalomhoz tökéletes választás lehet. Legyen szó egy elegáns esti eseményről vagy egy hétköznapi összeállításról, ez a nyaklánc kiemeli az egyéniségét és stílusát. Bármilyen ruhához remekül kombinálható, és elbűvölő megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Fedezd fel a gyöngyök varázslatos világát ezzel a különleges nyaklánccal, amely eleganciával és egyediséggel ragyog minden viselőjén.

A lánc hossza: 47cm

A rózsaszín cirkónia kő nagysága: 11x12mm, fehér kő nagysága: 4x8mm

A gyöngy szemek nagysága: 6x7mm

A csepp lógók nagysága: 6x7,5mm
A lógó rész hossza: 25mm

18 900 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.