Rózsakvarc medál

Ez a gyönyörű, egyedi ékszer tökéletes választás mindenki számára, aki szeretné magával vinni a rózsavarc finom és gyengéd energiáját.

Az ovális formájú rózsavarc medálunk kifinomult eleganciával büszkélkedik, és a halvány rózsaszín árnyalataival kápráztatja el viselőjét. A rózsavarc nemcsak varázslatos szépségű, hanem a szeretet és harmónia kőjeként ismert, ami az érzelmek kiegyensúlyozásában és a szeretetenergia megnyilvánulásában játszik szerepet.

Ez a gyönyörű, egyedi ékszer tökéletes választás mindenki számára, aki szeretné magával vinni a rózsavarc finom és gyengéd energiáját. Az ezüst foglalat kiváló minőségű és finoman kidolgozott, így az ékszer hordása kényelmes és stílusos egyaránt.

Ez az elegáns rózsavarc medál ideális választás mindennapi viseletre, vagy akár egy különleges alkalomra is. Legyen az a te ékszered, amely mindig melletted van, és fokozza az érzéseidet pozitív energiával és szépséggel.

Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, rendeld meg most az ezüst rózsavarc medált, és engedd, hogy a szeretet és harmónia egy része mindennapi életed részévé váljon!

Ezüst nyakláncokat itt tudsz rendelni a medálhoz.

A medál magassága az akasztóval együtt 20mm, szélessége: 13mm.

A rózsakvarc nagysága: 8x10mm

Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel.


7 900 Ft

A rózsakvarc nyitottá teszi a szívűnket mindenre, ami szép: önmagunkban, a másik emberben és a teremtésben található szeretetre és szelídségre. Fogékonyak leszünk a zene, festészet, költészet és általában a művészet szépségére. A szeretet, és gyengédség és a megértés védettségében élő gyermek életörömét és boldogságát ébreszti bennünk. Nem csoda, hogy a rózsakvarc jótékony a csecsemők és kisgyermekek számára.

Az itt leírtak a kristályokkal, ásvanyokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.