Piros korall nyaklánc és fülbevaló

Az elegáns piros korall nyaklánc központjában egy gyönyörűen kidolgozott rózsa alakú medál található, amely figyelemfelkeltő és romantikus megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

A nyaklánc és fülbevaló  piros korallból készült, amely természetes szépségével és intenzív színével hívja fel magára a figyelmet. A fülbevalók is a nyaklánc stílusában készültek, rózsa alakú korallal díszítve, a rózsák kézzel vannak kifaragva, így mindegyik egyedi megjelenésű.

A nyakláncon egy toldólánc található, amely lehetővé teszi a hosszúság állítását, így könnyedén alkalmazkodik a viselője igényeihez és ruházatához. A toldólánc megkönnyíti a nyaklánc viselését és biztosítja a kényelmes illeszkedést.

Ez a piros korall nyaklánc és fülbevaló készlet tökéletes kiegészítője lehet bármilyen alkalmi vagy elegáns megjelenésnek. Kiemeli a viselője egyéni stílusát és vonzza a tekinteteket a gyönyörű rózsa alakú medállal és fülbevalóval a kiváló minőségű ezüst alkatrészekkel.

Legyen szó egy romantikus randevúról, egy ünnepi eseményről vagy csak egy hétköznapi megjelenésről, ez a nyaklánc és fülbevaló kombináció garantáltan kiemelkedő és elegáns megjelenést biztosít.

A korallok nagysága 4,5mm, a rózsák nagysága 9mm.

A nyaklánc hossza: 45+5cm, a fülbevaló hossza 2cm.

Minden alkatrész ródiumos ezüst, magyar fémjellel.

14 500 Ft