Ovális szemű édesvízit tenyésztett gyöngysor

Az ovális szemű édesvízi gyöngyök eleganciát és kifinomultságot sugároznak, melyek minden alkalomra tökéletes kiegészítővé válnak. Az ovális formájú gyöngyök egyedi és kifinomult megjelenést kölcsönöznek, melyek finoman tükrözik viselőjük stílusát.

Az ezüst köves zár cirkónia díszítése még tovább emeli ennek a gyöngysornak az eleganciáját. A cirkónia kövek csillogása kifinomult fényt és ragyogást kölcsönöznek az ékszernek, így az nem csupán egy egyszerű gyöngysor, hanem egy valódi stílus kifejeződése.

Ez a gyöngysor nem csupán ünnepi alkalmakra tökéletes választás, hanem mindennapi viseléshez is ideális. Elegán és visszafogott stílusa lehetővé teszi, hogy mind a munkahelyen, mind a szabadidős programok során kiemelkedjen a tömegből.

Hozza ki a legtöbbet a mindennapokból ezzel a gyönyörű ovális szemű vízi gyöngysorral, amely ötvözi a természet szépségét és az elegancia művészetet egy csodálatos édes ékszerben!

A gyöngyszemek nagysága: 7x9, hátrafelé kisebbek.

A gyöngysor hossza: 44cm


14 500 Ft

Édesízi tenyésztett gyöngy hatásai a testre és lélekre

Az édesízi tenyésztett gyöngyök nem csupán csodálatos ékszerek alkotóelemei, hanem számos pozitív hatással is bírnak a viselőjükre. Ezek a gyönyörű kincsek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem hozzájárulnak az egyensúlyhoz és a belső harmóniához is.

1. Nyugtató és stresszoldó hatás

Az édesízi tenyésztett gyöngyök rendkívül nyugtató energiával rendelkeznek. Viselésük során észre fogod venni, hogy csökken a stressz és a feszültség szinted. Ezek a gyöngyök segíthetnek a relaxációban és a belső békében, ami különösen hasznos a mindennapi rohanó életvitelünkben.

2. Emelik a tudatosságot és önbizalmat

Az édesízi gyöngyök finom energiájukkal erősítik az önbizalmat és növelik a tudatosságot. Viselésük során érezni fogod, hogy könnyebben kifejezheted önmagad, és növekszik az önbizalmad, ami pozitív hatással van a mindennapi kapcsolataidra és tevékenységeidre.

3. Lélektisztító hatás

Ezek a gyöngyök híresek tisztító energiájukról, amely segít megtisztítani a lelket és az aurát. Ezáltal lehetővé teszik a negatív energiák eltávolítását, és helyet engednek a pozitív, frissítő energiának.

4. Életenergia fokozása

Az édesízi tenyésztett gyöngyök segítik az életenergia fokozását, ami vitalitást és frissességet ad. Ezek a gyöngyök életerőt sugároznak, és segítenek fenntartani az energiaszintet a mindennapok során.

5. Gyógyító hatások

Az édesízi gyöngyök hagyományosan gyógyító hatásokkal is rendelkeznek. A kínai orvoslásban például a gyöngyök segíthetnek a vérkeringés javításában és a test energiamezőjének kiegyensúlyozásában.

Az édesízi tenyésztett gyöngyök tehát nem csupán csodás kiegészítők, hanem valóban pozitív hatásokkal bírnak a testre és a lélekre egyaránt. Válassz ékszereidhez olyan gyöngyöket, amelyek rezgése és energia szintje lehetőség szerint a számodra legmegfelelőbbek!