Orgonaszínű tenyésztett gyöngy

Egy gyönyörű édesvízi tenyésztett gyöngy ékszer, amely minden nő számára tökéletes választás lehet. Az orgonaszínű édesvízi tenyésztett gyöngyök magas minőségűek és fantasztikusan csillognak, hogy oda  vonzzák a figyelmet.

A sor minden egyes szeme között egy csomó található, hogy a gyöngyök ne koptassák egymást. Ez biztosítja, hogy az ékszer hosszú távon is tökéletes állapotban maradjon.
Az orgonaszín tökéletesen kiemeli az édesvízi tenyésztett gyöngyök csillogását, és gyönyörűen mutat minden bőrtónussal. Tökéletes választás lehet különleges alkalmakra vagy mindennapi viseletre is.

Ez a gyöngysor a minőség és az egyediség tökéletes kombinációja. Az édesvízi tenyésztett gyöngyökkel való hosszú élettartam és a gondos kidolgozás garantálja, hogy  hosszú távon megőrizze szépségét. Ha egy olyan ékszert keresel, amely egyedi és magas minőségű, akkor az orgonaszín édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc tökéletes választás lehet számodra.

A zár 925-s sterling ezüst, ródiumos, könnyen kezelhető nyelves zár. A zárban apró halvány lila cirkónia kövek vannak befoglalva.

A nyaklánc  hossza: 46cm 
A gyöngyök nagysága: 8x10mm.

 Ajánljuk:
-fehér vagy fekete blúzhoz
-akiknek van már fehér gyöngysoruk és valami más színt is szeretnének
-akik szeretik a lila színt

  

12 590 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.