Lilás-rózsaszín édesvízi tenyésztett gyöngysor

Ez a különleges halvány lilás-rózsaszínű édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc lenyűgöző kiegészítő a divatkedvelők számára. A gyöngyök ovális alakúak és csodálatos színjátszó fényt tükröznek vissza, amely szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Az ovális édesvízi tenyésztett gyöngyök elöl nagyobbak (11x9mm) hátrafelé kisebbednek ( a legkisebb szem 4x3mm).

Ez a különleges színű édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc minden alkalomhoz tökéletes választás lehet. Legyen szó egy elegáns esti eseményről vagy egy hétköznapi összeállításról, ez a nyaklánc kiemeli az egyéniséget és a stílust. Bármilyen ruhához remekül kombinálható, és elbűvölő megjelenést kölcsönöz viselőjének.

A gyöngysor hossza 44 cm, ami egy ideális hossz a nyaklánc viseléséhez. A gyöngyök tökéletesen illeszkednek a nyak körül, és elegáns megjelenést kölcsönöznek a viselőjének. A nyaklánc zárja 925-ös sterling ezüstből készült, apró cirkónia kövekkel. A zár könnyen kezelhető, ami nemcsak tartósságot, hanem eleganciát is biztosít.

25 500 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.