Ezüst gyöngyös medál lánccal

Az ezüst medál minőségi anyagokból készült, és gondosan kidolgozott részletekkel rendelkezik. A kövek ragyogása és az édesvízi tenyésztett gyöngyök garantálja, hogy ez a medál hosszú távon is megőrzi varázslatos megjelenését. A kocka fazonú ródiumos ezüst lánc mégjobban kiemeli a medál szépségét.

Az egyszerű dizájn teszi lehetővé, hogy ezt  a medált bármilyen alkalomra viselje. Legyen szó egy elegáns estéről, egy esküvőről vagy akár a mindennapokról, ez a medál mindig tökéletes választás lesz.

A medálhoz illő fülbevalók itt találhatók.

A medál hossza akasztóval együtt: 18mm.
A medálban az édesvízi tenyésztett gyöngy nagysága: 8 mm.
A cirkónia kő nagysága: 2 mm.
A medál és lánc anyaga: 925-s sterling ezüst, ródiunos, magyar fémjellel

Variáció kiválasztása:

12 600 Ft-tól

Édesízi tenyésztett gyöngy hatásai a testre és lélekre

Az édesízi tenyésztett gyöngyök nem csupán csodálatos ékszerek alkotóelemei, hanem számos pozitív hatással is bírnak a viselőjükre. Ezek a gyönyörű kincsek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem hozzájárulnak az egyensúlyhoz és a belső harmóniához is.

1. Nyugtató és stresszoldó hatás

Az édesízi tenyésztett gyöngyök rendkívül nyugtató energiával rendelkeznek. Viselésük során észre fogod venni, hogy csökken a stressz és a feszültség szinted. Ezek a gyöngyök segíthetnek a relaxációban és a belső békében, ami különösen hasznos a mindennapi rohanó életvitelünkben.

2. Emelik a tudatosságot és önbizalmat

Az édesízi gyöngyök finom energiájukkal erősítik az önbizalmat és növelik a tudatosságot. Viselésük során érezni fogod, hogy könnyebben kifejezheted önmagad, és növekszik az önbizalmad, ami pozitív hatással van a mindennapi kapcsolataidra és tevékenységeidre.

3. Lélektisztító hatás

Ezek a gyöngyök híresek tisztító energiájukról, amely segít megtisztítani a lelket és az aurát. Ezáltal lehetővé teszik a negatív energiák eltávolítását, és helyet engednek a pozitív, frissítő energiának.

4. Életenergia fokozása

Az édesízi tenyésztett gyöngyök segítik az életenergia fokozását, ami vitalitást és frissességet ad. Ezek a gyöngyök életerőt sugároznak, és segítenek fenntartani az energiaszintet a mindennapok során.

5. Gyógyító hatások

Az édesízi gyöngyök hagyományosan gyógyító hatásokkal is rendelkeznek. A kínai orvoslásban például a gyöngyök segíthetnek a vérkeringés javításában és a test energiamezőjének kiegyensúlyozásában.

Az édesízi tenyésztett gyöngyök tehát nem csupán csodás kiegészítők, hanem valóban pozitív hatásokkal bírnak a testre és a lélekre egyaránt. Válassz ékszereidhez olyan gyöngyöket, amelyek rezgése és energia szintje lehetőség szerint a számodra legmegfelelőbbek!