Inka-chakana fülbevaló lápisz lazulival

Ez a chakana fülbevaló tökéletes kiegészítője a medáloknak és a karkötőnek. A beakasztó rész, a chakana medál és a lápisz lazuli karikával úgy van összerakva, hogy mozogjanak, így van egy kis játékossága. A lápisz lazulin apró lapocskák vannak rácsiszolva (fazettás). A fülbevaló könnyen beakasztható, az egyszerű zárszerkezetének köszönhetően.
A chakana medál nagysága: 12x12mm.
A lápisz lazuli átmérője: 4mm
A fülbevaló súlya: 4,6gr
A fülbevaló teljes hossza lápisz lazulival: 40mm
Anyaga: 925-s sterling ezüst

12 490 Ft

Az ezüst tulajdonságai: Hűsítő, antibakteriális és fertőtlenítő hatása van, továbbá elősegíti a belekben a tápanyag-felszívódást. Csitítja a holdkórosságot és élénkíti a képzeletet.

A Lapis lazuli, más néven lápisz lazuli, lazurit, lazurkő, mind ugyanazt az ásványfajtát jelöli. Régen az uralkodók kövének tartották, azt jelenti kék kő. Stressz oldó hatása van, megszünteti a depressziót, erősíti az immunrendszert, és energiával tölti fel a szervezetet. Egyensúlyba hozza a mirigyek működését, leginkább a pajzsmirigyre van jótékony hatással és a torokra. Hosszú távon viselve, csökkenti a magas vérnyomást, és nyugtatja a szívet. Tulajdonosának önbizalmat biztosít, és fejleszti a kommunikációt. Erős spirituális kő, gyorsítja a spirituális fejlődésünket, és meditáció közben hasznos társunk lehet. Védelmet nyújtó ásvány, a negatív energiákat távol tartja viselőjétől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.