Hosszú tenyésztett gyöngysor

Nincs raktáron

Gyönyörű fehér színű édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc, ovális szemekből áll. A gyöngy szemeknek csodálatosan szép a fényük. Elöl egy ezüst kapoccsal lehet összefogni, tetszés szerinti helyen. Az ezüst kapocs segítségével könnyedén összekötheti a nyakláncot a kívánt helyen. A gyöngysor két végén áttört ezüst disz csodálatosan kidolgozott kövekkel és lenyűgöző csepp alakú édesvízi tenyésztett gyöngyökkel található, melyek harmóniát és eleganciát sugallnak. 

Ha exkluzív és figyelemfelkeltő ékszert keres, amely kiemeli az ön egyéniségét és kifinomult stílusát, akkor ez a fehér színű édesvízi tenyésztett gyöngysor a tökéletes választás. A gyöngysor két végén található áttört ezüst disz csodálatosan kidolgozott kövekkel és lenyűgöző csepp alakú gyöngyökkel, melyek harmóniát és eleganciát sugallnak. 

Viselje büszkén ezt a lenyűgöző ékszert, amely minden alkalomhoz illik, és bármely outfitet elegánssá varázsol.

A gyöngy szemek nagysága: 7x8mm

A gyöngysor hossza: 85cm+ a lógó: 1,5cm

33 490 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.