Holköves medál

Fedezd fel varázslatos ezüst holdköves medálunkat, mely egyedülálló szépségével és egyszerű eleganciájával ragyogja be mindennapjaidat. Az ovális formájú holdkő gyönyörű kékes irizálással rendelkezik, amely a holdfény csodálatosan szép árnyalatait idézi meg.

A medál egyszerű mintázatú foglalatban található, ami kiemeli a holdkő természetes szépségét és eleganciáját. Az ezüst foglalat finoman keretezi a követ, kapva a medál letisztult és modern megjelenéséhez.

Ez a kifinomult ékszer tökéletes kiegészítője lehet mindennapi viseletnek vagy egy különleges alkalomnak. A holdköves medál nem csupán egy ékszer, hanem egy kis darabka varázslat, amely közelebb hozza a hold titokzatos és megnyugtató erejét.

Legyen részed ennek a különleges ékszernek, amely nemcsak szemet gyönyörködtető, de a hold közelében érezheted magad, bárhova is vezessen utad. Rendeld meg most, és hagyd, hogy az ezüst holdköves medál fényesen ragyogjon az életedben!

A medál magassága az akasztóval együtt 20mm, szélessége: 13mm.

A holdkő nagysága: 8x10mm

Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel.

7 900 Ft

                                                A csodálatos és misztikus drágakő

A holdkő, más néven az "ékszerész kője", egy csodálatos drágakő, melynek ragyogása és misztikus szépsége az emberek tekintetét vonja magára. Ez a gyönyörű ásvány a holdfényben játszó fényjátéka miatt kapta nevét, és évezredek óta szolgálnak különleges ékszerek alapanyagaként. Ismerjük meg közelebbről a holdkő varázslatos világát!

Tulajdonságok: A holdkő egy kalcium-alumínium szilikátokból álló ásvány, melynek színe a tejfehértől a sárgásbarnáig terjedhet. Az egyedi optikai jelenség, a belső rétegeiben megtörő fény a csodálatosan vibráló kék ragyogást nyújtja. Ez a jelenség, az ún. adularescence, teszi különlegessé és népszerűvé az ékszerek világában.

Misztikum és szimbolika: A holdkőt számos kultúrában misztikus erőkkel és jelentéssel ruházták fel. Az ókori indiai és római kultúrákban például a holdhoz kötődő istennők szimbóluma volt, és a szerencse és intuíció szimbólumként ismerték el. A középkorban azt hitték, hogy a viselőjét megóvja a rossztól, és felerősíti az érzéseket. Az ókori mitológiákban és néphagyományokban a holdhoz kapcsolódik, és gyakran a szerencsét, a harmóniát és az intuitív erőket szimbolizálja. Ezek a szimbolikus jelentések hatnak az ékszer viselésének személyes értelméhez.

Szellemi és érzelmi javak: Néhány ember szerint a holdkőnek pozitív hatása lehet az érzelmi és szellemi jólétére.

Az itt leírtak a kristályokkal, ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.