Gyöngysor gyöngymedállal

Ez az óriás  szemű édesvízi gyöngy eleganciát és kifinomultságot sugároz, melyek minden alkalomra tökéletes kiegészítővé válnak. A kicsit ovális formájú gyöngyök egyedi és kifinomult megjelenést kölcsönöznek, melyek finoman tükrözik viselőjük stílusát.

Két oldalt a köves zár a nagy karikába beakasztva még tovább emeli ennek a gyöngysornak az eleganciáját. A cirkónia kövek csillogása, mely akár a gyémánt csillogásával is vetekszik, kifinomult fényt és ragyogást kölcsönöznek az ékszernek, így az nem csupán egy egyszerű gyöngysor, hanem egy valódi stílus kifejeződése. A medálban szintén cirkónia kövek vannak befoglalva, ékessége az óriás gyöngy. A  medál levehető, anélkül is nagyon mutatós a gyöngy nyakék.

Ez a gyöngysor nem csupán ünnepi alkalmakra tökéletes választás, hanem mindennapi viseléshez is ideális. Elegáns és mutatós stílusa lehetővé teszi, hogy mind a munkahelyen, mind kiemelt rendezvényen kiemelkedjél a tömegből.

Hozzad ki a legtöbbet a mindennapokból ezzel a gyönyörű óriás szemű édesvízi gyöngysorral, amely ötvözi a természet szépségét és az elegancia művészetet egy csodálatos édes ékszerben!

A gyöngyszemek nagysága: 8x10, hátrafelé kisebbek.

A gyöngysor hossza: 52cm

A medál gyöngy nagysága: 13mm

A zár: ródiumozott réz, foglalt cirkónia kövekkel.


34 500 Ft

Édesízi tenyésztett gyöngy hatásai a testre és lélekre

Az édesízi tenyésztett gyöngyök nem csupán csodálatos ékszerek alkotóelemei, hanem számos pozitív hatással is bírnak a viselőjükre. Ezek a gyönyörű kincsek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem hozzájárulnak az egyensúlyhoz és a belső harmóniához is.

1. Nyugtató és stresszoldó hatás

Az édesízi tenyésztett gyöngyök rendkívül nyugtató energiával rendelkeznek. Viselésük során észre fogod venni, hogy csökken a stressz és a feszültség szinted. Ezek a gyöngyök segíthetnek a relaxációban és a belső békében, ami különösen hasznos a mindennapi rohanó életvitelünkben.

2. Emelik a tudatosságot és önbizalmat

Az édesízi gyöngyök finom energiájukkal erősítik az önbizalmat és növelik a tudatosságot. Viselésük során érezni fogod, hogy könnyebben kifejezheted önmagad, és növekszik az önbizalmad, ami pozitív hatással van a mindennapi kapcsolataidra és tevékenységeidre.

3. Lélektisztító hatás

Ezek a gyöngyök híresek tisztító energiájukról, amely segít megtisztítani a lelket és az aurát. Ezáltal lehetővé teszik a negatív energiák eltávolítását, és helyet engednek a pozitív, frissítő energiának.

4. Életenergia fokozása

Az édesízi tenyésztett gyöngyök segítik az életenergia fokozását, ami vitalitást és frissességet ad. Ezek a gyöngyök életerőt sugároznak, és segítenek fenntartani az energiaszintet a mindennapok során.

5. Gyógyító hatások

Az édesízi gyöngyök hagyományosan gyógyító hatásokkal is rendelkeznek. A kínai orvoslásban például a gyöngyök segíthetnek a vérkeringés javításában és a test energiamezőjének kiegyensúlyozásában.

Az édesízi tenyésztett gyöngyök tehát nem csupán csodás kiegészítők, hanem valóban pozitív hatásokkal bírnak a testre és a lélekre egyaránt. Válassz ékszereidhez olyan gyöngyöket, amelyek rezgése és energia szintje lehetőség szerint a számodra legmegfelelőbbek!