Gyöngysor ezüst lánc medállal

Termékünk, a gyöngysor ezüst lánc medállal, az elegancia és stílus tökéletes összhangját kínálja azoknak, akik szeretik kiemelni egyediségüket és vonzó megjelenésüket. Ez a kifinomult, rövid gyöngynyaklánc a tökéletes választás minden olyan alkalomra, ahol szeretnél különleges és stílusos lenni.

A gyöngysor fő vonzereje a vékony ezüst láncon lógó csepp gyöngyszem, amely magában hordozza az egyediség és elegancia érzését. Az ezüst láncon függő gyöngyszem finoman csillog, és a fény játékában gyönyörűen tükröződik. Ez a medál a szemet gyönyörködteti, és egyben stílusos kiegészítővé teszi a nyakláncot.

A nyaklánc hossza állítható, így könnyedén alkalmazkodik az egyéni igényekhez és stílushoz. Ez azt jelenti, hogy viselheted lazábban vagy feszesebben, attól függően, hogy éppen milyen hatást szeretnél elérni. Ideális választás mindennapi viselethez vagy különleges alkalmakra.

A gyöngysor ezüst lánc medállal nem csupán egy ékszer, hanem egy kifejező műalkotás is, ami hangsúlyozza viselője egyéni stílusát és eleganciáját. Legyen szó romantikus randevúról, üzleti találkozóról vagy bármilyen más eseményről, ez a nyaklánc garantáltan elvarázsolja a körülötted lévőket.

Válaszd a kifinomultságot és az egyediséget a gyöngysor ezüst lánc medállal, és tedd emlékezetessé megjelenésed minden alkalommal!

A gyöngysor hossza: 40,5+5cm

Az ezüst lánc hossza a gyönggyel együtt: 9cm

A gyöngyszemek nagysága: 4x6mm

A csepp alakú gyöngy nagysága: 6x8mm

Minden alkatrész ródiumos ezüst


16 500 Ft