Gyöngysor elöl virág mintával

Ünnepeld meg az eleganciát és a nőiességet ezzel a lenyűgöző gyöngysorral, melyet a természet szépségéből ihletett virágminta tesz még különlegesebbé. Az apró, 3x4mm-es édesvízi tenyésztett gyöngyök kifinomult és stílusos megjelenést kölcsönöznek ennek az exkluzív kiegészítőnek.

A gyöngyök sorát egy lenyűgöző ródiummal bevont ezüst virágminta díszíti az elülső részen, mely a természet varázslatos motívumaival festi meg a gyöngyöket. A virágot apró, gondosan befoglalt és elrendezett cirkónia kövek kísérik, melyek ragyogó csillogásukkal tovább fokozzák a gyöngysor eleganciáját.

Az exkluzív ródiumos ezüst zár pedig garantálja a kiváló minőséget és tartósságot. A colié anyagokban rejlő különleges eleganciával párosul az ezüst fényével, létrehozva egy olyan ékszert, amely nemcsak praktikus, hanem divatos kiegészítő is.

Ez a gyöngysor ideális választás minden olyan nőnek, aki szereti hangsúlyozni egyediségét és kifinomult stílusát. Legyen szó alkalmi eseményekről vagy mindennapi viseletről, ez a gyöngysor garantáltan elbűvöli a tekinteteket és emeli az öltözködésed színvonalát. Adj hozzá egy csipetnyi luxust és romantikát a mindennapokhoz ezzel az exkluzív gyöngysorral!

A gyöngysor hossza: 44,5cm

A zár működése: A gyöngy vége felöl megnyomni a kiálló részt, így már ki lehet nyitni. Bezárni elég,ha össze van csúsztatva.


14 500 Ft