Galériás szett tanzanit színű kövekkel

Örömmel bemutatjuk a gyönyörű tanzanit színű köves ezüst fülbevaló és medál szettünket, mely igazán lenyűgözővé teszi viselőjét. Ez az ugynevezett galériás modell eleganciájával és stílusával kiemelkedik a többi ékszer közül.

A szett központi eleme egy ovális, szépen csillogó  6x8 mm-es ovális cirkónia kő, ragyogása lenyűgöző látványt nyújt. Az ezüst rész finoman kidolgozott és szépen áttört mintával díszített, ami még tovább emeli az ékszer eleganciáját.

A fülbevaló beakasztós zárszerkezetű, amely kényelmes és biztonságos viseletet biztosít. A fülbevaló magassága 22 mm, míg szélessége 11 mm, így tökéletes méreteket kínál az archoz való tökéletes illeszkedéshez. A medál ugyanezen méreteken alapul, így harmonikusan illeszkedik a fülbevalóhoz.

Mind a fülbevaló, mind a medál anyaga 925 sterling ezüst, amely garantálja az ékszer minőségét és tartósságát. Az ezüst fényes és tiszta megjelenést kölcsönöz az ékszernek, amely tökéletesen kiegészíti a tanzanit színű követ.

Ez a mutatós ékszer szett tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. Lenyűgöző megjelenésével és minőségi kivitelezésével biztosan elnyeri a viselője tetszését.

A szett árában a lánc nincs benne, ezüst láncokat innen lehet válogatni.

13 750 Ft