Galériás szett kék kővel

Fedezze fel a bűbájos és elegáns kék színű köves ezüst fülbevalót és medál szettünket! Ez a gyönyörű ékszerszett egy igazi stílusikon, amely magával ragadó megjelenést kölcsönöz viselőjének. A klasszikus stílusú galériás modell és az oválisan szépen csillogó kő tökéletes összhangban vannak, így garantáltan vonzóvá teszik viselőjüket.

A fülbevaló beakasztós zárszerkezetű, amely biztonságosan tartja az ékszert a fülén. Az ezüst rész szép áttört mintával van díszítve, ami tovább fokozza a fülbevaló eleganciáját és egyediségét. A fülbevaló magassága 22 mm, szélessége pedig 11 mm, ami optimális méretet biztosít egy kényelmes viseletért.

A medál hasonló magával ragadó, mint a fülbevaló. Az ovális alakú medál szintén szépen csillogó követ, amely a fülbevalóval harmonizál. A medál magassága 22 mm, szélessége pedig 11 mm, ami tökéletes méretet figyelemfelkeltő megjelenéshez.

A kék kövek a szettben 6x8 mm-es cirkónia díszíti, amely élénk színével és ragyogásával kiemeli az ékszer szépségét. A szett anyaga 925 sterling ezüst, ami garantálja a minőséget és az időtállóságot. Az ezüst elegáns kontrasztos a kék kövekkel, így ez a szett minden alkalomra tökéletes választás.

Összességében ez a mutatós ékszer szett különleges és vonzó megjelenést biztosít viselőjének. Legyen szó egy elegáns eseményről, vagy csak egy hétköznapi napról, ez az ezüst fülbevaló és medál szett garantáltan elbűvöli a tekinteteket és kiemeli egyediségét. Bármely alkalomra kiváló ajándék lehet szeretteink számára vagy egy kis luxus kényeztetés magunknak.

A lánc az árban nincs benne, ezüst nyakláncokat a medálhoz itt lehet vásárolni.


13 750 Ft