Fekete spinel nyaklánc ezüst medállal

Nincs raktáron

Örömmel bemutatom neked ezt a lenyűgöző fekete spinel nyakláncot ezüst medállal, amely egy igazi egyedi ékszerdarab a stílusos nők számára.

Ez a gyönyörű nyaklánc fekete spinelből készült, melyek apró, 2 mm-es gyöngyökből áll, és csillogásukkal magukra vonzzák a tekinteteket. Az elegáns ezüst medál nagyszerű megjelenést kölcsönöz az egész darabnak. A medálban elhelyezett cirkónia kövek kivételesen csillognak, fokozva a nyaklánc nőies és luxus kisugárzását.

A zár is ezüstből készült, és további cirkónia kövekkel van díszítve, ami inkább fokozza az ékszer exkluzivitását. Ez a nyaklánc nem csupán egy kiegészítő, hanem egy olyan kifinomult műalkotás, amely kimondja a viselője egyedi stílusát és eleganciáját.

A nyaklánc hossza 42 cm, plusz egy 5 cm-es tóldólánc, így könnyen állítható az egyéni preferenciákhoz. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával és aprólékos kivitelezéssel készült, így hosszú éveken át örömmel viselheted ezt a különleges ékszert.

A fekete spinel fokozza a kreativitást és az intuíciót. Ezt az ásványt tehát szellemi tevékenységekhez és művészi projektekhez is kapcsolják.

Ha szeretnéd kiemelni egyediségedet és kifinomult stílusodat, akkor ez a fekete spinel nyaklánc az ideális választás számodra. Bűvöld el a környezetedet ezzel a lenyűgöző darabbal, amely magában hordozza a luxust és a kifinomultság esszenciáját.

19 500 Ft

A fekete spinel egy gyönyörű fekete színű ásvány, amelyet gyakran ékszerként használnak. Azonban a fekete spinelnek nemcsak esztétikai értéke van, hanem hiedelem szerint számos pozitív hatással rendelkezik az emberi testre és lelkére. Fontos megjegyezni, hogy az ilyen hatások tudományos alapokon nem mindig támaszthatók alá, és az egyéni tapasztalatok és hitrendszerek is szerepet játszhatnak ebben a kérdésben. Íme néhány lehetséges hatás, amit az emberek a fekete spinelhez kapcsolnak:

  1. Védelmező erő: Sokan vélik, hogy a fekete spinel védelmet nyújt a negatív energiák és káros sugárzások ellen. Ezen hit szerint az ásvány könnyen tisztítja meg a környezetet és elűzni a káros energiákat.

  2. Energia és vitalitás: A fekete spinelt az energia és a vitalitás növelésével kapcsolatos. Állítólag segít fokozni a fizikai erőnlétet és az állóképességet.

  3. Lelki egyensúly: A fekete spinelről azt mondják, hogy segít fenntartani a lelki egyensúlyt és nyugalmat. Ezáltal csökkentheti a stresszt és problémát az érzelmi kiegyensúlyozottság elérésében.

  4. Kreativitás és intuíció: Néhány ember szerint a fekete spinel fokozza a kreativitást és az intuíciót. Ezt az ásványt tehát szellemi tevékenységekhez és művészi projektekhez is kapcsolják.

  5. Fizikai gyógyulás: Egyesek szerint a fekete spinelnek fizikai gyógyulást elősegítő tulajdonságai vannak, például a sebgyógyulás és a sejtregeneráció támogatása.

Mindazonáltal hangsúlyozni kell, hogy ezek a hatások szubjektívek és személyenként eltérhetnek. Az ásványokkal kapcsolatos hiedelmek gyakran származnak az alternatív gyógyászatból és az ezotériából, és nem mindig támogathatók tudományos bizonyítékokkal. Az ilyen jellegű dolgokban mindig fontos az egyéni meggyőződés és tapasztalat figyelembevétele.

Fontos megjegyezni, hogy az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai és mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.