Fehér gyöngysor ezüst zárral

Üdvözölünk a stílus és elegancia világában! Büszkén mutatjuk be legújabb kincsünket, a fehér gyöngysort ezüst zárral. Ez a lenyűgöző ékszer valóban különleges, és minden olyan nőt kiemel, aki igényli a kifinomultságot.

Ez a gyöngysor kizárólag fehér édesvízi tenyésztett gyöngyökből készült, melyek gyönyörűen egyformák és tökéletesen kerekdedek. A gyöngyök mérete elől 10 mm, a leghátsó sorban pedig 9,5 mm átmérőjűek, így egy csodálatosan szabályos és harmonikus megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

A gyöngysor zárja nem csupán funkcionális, hanem igazi műalkotás. A ródium bevonattal ellátott ezüst zár egy fekvő nyolcast formáz, melyet apró, ragyogó cirkónia kövek tesznek még különlegesebbé. Ez a részletgazdag zár nem csupán biztonságosan tartja az ékszert, hanem egyúttal exkluzivitást is kölcsönöz neki.

A fehér gyöngysor változatos stílusokhoz és alkalmakhoz is könnyedén alkalmazkodik. Az elegáns ródiumos zár oldalt is viselhetővé teszi, így bátran kombinálhatja mindennapi szettjével vagy kiemelkedő alkalmakkal.

Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző alkalmat, hogy a divat és stílus új szintjét emeld ezzel a fehér gyöngysorral! Egyedi, gyönyörű és maradandó, éppen olyan, mint Ön!

Vásárolj most, és tegyed még emlékezetesebbé minden pillanatot amior viseled ezt a csodálatos gyöngysort!

A gyöngysor hossza: 46cm


74 500 Ft

Édesízi tenyésztett gyöngy hatásai a testre és lélekre

Az édesízi tenyésztett gyöngyök nem csupán csodálatos ékszerek alkotóelemei, hanem számos pozitív hatással is bírnak a viselőjükre. Ezek a gyönyörű kincsek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem hozzájárulnak az egyensúlyhoz és a belső harmóniához is.

1. Nyugtató és stresszoldó hatás

Az édesízi tenyésztett gyöngyök rendkívül nyugtató energiával rendelkeznek. Viselésük során észre fogod venni, hogy csökken a stressz és a feszültség szinted. Ezek a gyöngyök segíthetnek a relaxációban és a belső békében, ami különösen hasznos a mindennapi rohanó életvitelünkben.

2. Emelik a tudatosságot és önbizalmat

Az édesízi gyöngyök finom energiájukkal erősítik az önbizalmat és növelik a tudatosságot. Viselésük során érezni fogod, hogy könnyebben kifejezheted önmagad, és növekszik az önbizalmad, ami pozitív hatással van a mindennapi kapcsolataidra és tevékenységeidre.

3. Lélektisztító hatás

Ezek a gyöngyök híresek tisztító energiájukról, amely segít megtisztítani a lelket és az aurát. Ezáltal lehetővé teszik a negatív energiák eltávolítását, és helyet engednek a pozitív, frissítő energiának.

4. Életenergia fokozása

Az édesízi tenyésztett gyöngyök segítik az életenergia fokozását, ami vitalitást és frissességet ad. Ezek a gyöngyök életerőt sugároznak, és segítenek fenntartani az energiaszintet a mindennapok során.

5. Gyógyító hatások

Az édesízi gyöngyök hagyományosan gyógyító hatásokkal is rendelkeznek. A kínai orvoslásban például a gyöngyök segíthetnek a vérkeringés javításában és a test energiamezőjének kiegyensúlyozásában.

Az édesízi tenyésztett gyöngyök tehát nem csupán csodás kiegészítők, hanem valóban pozitív hatásokkal bírnak a testre és a lélekre egyaránt. Válassz ékszereidhez olyan gyöngyöket, amelyek rezgése és energia szintje lehetőség szerint a számodra legmegfelelőbbek!