Fehér édesvízi tenyésztett hosszú gyöngysor

A fantasztikusan kihasználható édesvízi gyöngy nyakláncunk egy igazán lenyűgöző kiegészítő, amely kivételes szépséget és eleganciát sugároz. A nyaklánc szemei az édesvízi tenyésztett gyöngyökre jellemzően magas minőségűek és gondosan válogatottak. 

Az édesvízi gyöngyök sorakoznak a nyaklánc mentén, és minden egyes gyöngy szem ragyogóan fénylik. A gyöngysor végén található egy elegáns ezüst harang alakú dísz, amelyben egy gyönyörű csepp alakú gyöngy van beágyazva. Ez a részlet teszi a nyakláncot még különlegesebbé és vonzóbbá. Az ezüst harang alakú dísz és a beágyazott csepp alakú gyöngy tökéletes összhangot teremtenek a nyaklánc egészében, és a figyelem középpontjába állítják viselőjüket. Ez az ékszer valóban lenyűgöző és elegáns megjelenést biztosít minden alkalomra.

A lánc hosszának szabályozhatósága lehetővé teszi, hogy a nyakláncot többféleképpen viselhesse. Hosszabbra állítva egy látványosabb és elegánsabb megjelenést érhet el, míg rövidebbre állítva a nyaklánc tökéletes kiegészítője lehet egy hétköznapi vagy lazább stílusú outfitnek is.

Az édesvízi gyöngyök szemei rendkívül vonzó fényt tükröznek, ami különlegessé teszi a nyakláncot. A gyöngyök természetes csillogásukkal és árnyalataikkal lenyűgözik a szemet, így viselőjük kiemelkedik a tömegből és stílusos megjelenést kap.

Az egyedi kialakítású nyakláncunk minden egyes gyöngyszem között finom csomókkal van ellátva. Ez a technika két célt szolgál: egyrészt megakadályozza, hogy a szemek egymást koptassák, ezzel megőrizve az ékszer tartósságát és hosszú élettartamát. Másrészt a csomók elegáns megjelenést kölcsönöznek a nyakláncnak, és egyúttal kényelmes viseletet biztosítanak, mivel a csomók megakadályozzák, hogy a gyöngyök egymáshoz súrlódjanak.

A fantasztikusan kihasználható édesvízi gyöngy nyakláncunk stílusos és időtálló ékszer, amely a minőség és a szépség tökéletes kombinációját nyújtja. Szerezze be most, és érezze magát igazán elegánsnak és különlegesnek ebben a gyönyörű ékszerben!

A gyöngysor hossza: 68cm
A szemek nagysága: 6-7x9mm
A lógó 15mm 

29 990 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.