Fehér édesvízi tenyésztett gyöngysor

Fedezze fel a varázslatos nőiességet ezzel az egyszerű, mégis elegáns fehér édesvízi tenyésztett gyöngysorral! A gyöngyök különleges alakja kiemeli a gyöngysor egyediségét, miközben a természetes gyöngyök felületén található kisebb hibák a tenyésztés jellegzetességeit tükrözik. Ez a kifinomult kiegészítő tökéletes választás lehet mindennapi viseléshez vagy különleges alkalmakra is, és kiválóan hangsúlyozza viselője nőiességét. Fehér édesvízi tenyésztett gyöngysorunk egy olyan ékszer, amely egyszerre egyszerűségével és lenyűgöző megjelenésével rabul ejti viselőjét. Szerezze be most, és engedje, hogy ez a különleges gyöngysor fénnyel és eleganciával töltse meg mindennapjait!  
A nyaklánc hossz zárral együtt: 45 cm
A szemek nagysága: 11-14mm
A zár anyaga bizsu, ródiumos bevonattal, így extra fényességet és tartósságot biztosít.

15 900 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.