Ezüst wales nyaklánc

Fedezd fel az eleganciát és a stílust az újra divatba jött wales fazonú ezüst nyaklánccal! Ez a lenyűgöző ékszer tökéletes választás, akár medállal, akár anélkül viseljük. 

Bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet ez a wales fazonú ezüst nyaklánc. Adj hozzá egy csodálatos medált vagy hordd önmagában, és garantáltan kiváló stílust és vonzerőt sugározol. Ne hagyd ki ezt az elegáns és divatos ékszert a kollekciód egyik alappillérének!

Különböző méretben kapható, hogy mindenki megtalálja magának az ideális lánc hosszúságot. 
40-42-45-50cm 
A wales lánc vastagsága 1,4-1,5mm átmérőjű. 

Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjeles

Variáció kiválasztása:

6 190 Ft-tól

Az ezüst egy ásványi fém, amely sok területen használatos és rendelkezik számos jelentős tulajdonsággal. Az ezüst különösen híres az antimikrobiális hatásáról, amely segít megölni vagy gátolni a káros baktériumok és mikrobák növekedését. Ez a tulajdonság különösen fontos a sebgyógyulásban, mivel az ezüst segít megelőzni a fertőzéseket és támogatja a sejtek regenerációját.

A természetes gyógyító tulajdonságai mellett az ezüstnek számos más egészségügyi előnye is van. Például az ezüst nyugtató hatással lehet az irritált vagy gyulladt bőrre, valamint enyhítheti a viszketést és a bőrproblémákat. Az ezüstöt néha a víztisztítás során is használják, mivel képes eltávolítani bizonyos szennyezőanyagokat és baktériumokat a vízből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ezüst gyógyító tulajdonságairól szóló állításokat további tudományos vizsgálatokra van szükség, hogy teljes körűen igazolják és megértsék ezeket a hatásokat. Mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy szakemberrel, mielőtt az ezüstöt gyógyászati célokra használnánk.