Ezüst vésett lógós fülbevaló

Az elegancia és a modern stílus találkozása!

Ez az ezüst vésett lógós fülbevaló, amely a legújabb divat irányvonalait követi, majd megőrzi a kifinomultságot és a mutatós design szellemét. A fülbevaló azok számára készültek, akik szeretnének kifejezni egyéni stílusukat, anélkül, hogy lemondanának a kényelemről.

Különlegesség, amely magáért beszél: A fülbevaló egyedi megjelenése egyből magára vonja a figyelmet. A kifinomult ezüst fülbevaló egyedi kézzel vésett minta díszíti. A finom részletek és a modern vonalvezetés ötvözése egy csodálatos harmóniát hoz létre, amely kiemeli viselőjének egyediségét.

Mutatós stílus, amely magabiztosan kifejezi Önt: Ez a fülbevaló tökéletes választás azoknak, akik a merész és modern ékszerek kedvelői. A lógós kialakítás és az elragadóan vésett minták együtt egy olyan vizuális hatást teremtenek, amely magabiztos stílust tükröz. Legyen az elegáns estélyi ruha vagy egy laza hétköznapi outfit, ez a fülbevaló minden alkalomra tökéletesen passzol.

Könnyedség, amely nem terheli a fület: Az ezüst vésett lógós fülbevaló nem csak a stílusról szól, hanem a kényelemről is. Az ultrakönnyű és a gondosan tervezett kialakítás nem fogja lehúzni vagy nyomni a fület, így akár hosszabb ideig is viselheti. Egyedülállóan könnyűvé teszi a fülbevaló viselését, garantáltan vonzza a tekinteteket.

Ez a lógós fülbevaló a tökéletes kiegészítő minden alkalomra. Legyen szó egy elegáns estéről, egy divatos városi kiruccanásról vagy akár egy fontos üzleti találkozóról, ez a fülbevaló mindig kitűnő választás lesz. Különleges figyelemfelkeltő stílusa a modern nők öltözékét egyaránt feldobja, mindig az egyszerűség és a letisztultság jegyében.

Fülbevaló anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel ellátva

A fülbevaló hossza: 6,5cm

7 990 Ft