Ezüst telihold medál holdkővel

Nincs raktáron

Fedezd fel az éjszaka varázsát ezzel az egyedülálló ezüst telihold medállal, mely egy csodálatos holdkővel díszített. Ez a különleges ékszer a természet szépségét ötvözi az egyedi dizájnnal, megidézve a hegyek misztikus szépségét és a hold romantikus fényét egyetlen elegáns kiegészítőben.

Az ezüst medál felső részén a lenyűgöző holdkő ragyog, amely varázslatos fényével éles kontrasztot képez az ezüsttel. A holdkő hordozza a hold energiáját és titokzatosságát, tükrözi a természet változatosságát. A kör alakú medál peremét a hold különböző stációi díszítik, mintha az egy hónap lenne rögzítve az ezüst keretben.

A medál kivételesen kidolgozott részletek minden szögéből elvarázsolják a nézőt, mindig az aprólékos kivitelezés és a minőségi anyagok gondoskodnak róla, hogy ez az ékszer hosszú éveken át elkísérje viselőjét.

Ez a medál nem csupán egy ékszer, hanem egy történetmesélő, amely a holdfényes éjszakák és a hegyek varázsát hozza el viselőjének. Legyen neked is részed ennek a misztikus szépségnek, és emeld ki a stílusodat ezzel az exkluzív ezüst telihold medállal, amely méltó kiegészítője minden alkalomnak. Engedd, hogy ez az ékszer fénnyel és eleganciával töltsön meg minden pillanatot az életedben!

Ezüst nyakláncokat a medálhoz itt tudsz vásárolni.

Nagysága: szelessége 20mm, a medál magassága akasztóval együtt:28mm

Anyaga: 925-s sterling ezüst


9 500 Ft

                                           A csodálatos és misztikus drágakő

A holdkő, más néven az "ékszerész kője", egy csodálatos drágakő, melynek ragyogása és misztikus szépsége az emberek tekintetét vonja magára. Ez a gyönyörű ásvány a holdfényben játszó fényjátéka miatt kapta nevét, és évezredek óta szolgálnak különleges ékszerek alapanyagaként. Ismerjük meg közelebbről a holdkő varázslatos világát!

Tulajdonságok: A holdkő egy kalcium-alumínium szilikátokból álló ásvány, melynek színe a tejfehértől a sárgásbarnáig terjedhet. Az egyedi optikai jelenség, a belső rétegeiben megtörő fény a csodálatosan vibráló kék ragyogást nyújtja. Ez a jelenség, az ún. adularescence, teszi különlegessé és népszerűvé az ékszerek világában.

Misztikum és szimbolika: A holdkőt számos kultúrában misztikus erőkkel és jelentéssel ruházták fel. Az ókori indiai és római kultúrákban például a holdhoz kötődő istennők szimbóluma volt, és a szerencse és intuíció szimbólumként ismerték el. A középkorban azt hitték, hogy a viselőjét megóvja a rossztól, és felerősíti az érzéseket. Az ókori mitológiákban és néphagyományokban a holdhoz kapcsolódik, és gyakran a szerencsét, a harmóniát és az intuitív erőket szimbolizálja. Ezek a szimbolikus jelentések hatnak az ékszer viselésének személyes értelméhez.

Szellemi és érzelmi javak: Néhány ember szerint a holdkőnek pozitív hatása lehet az érzelmi és szellemi jólétére.

Az itt leírtak a kristályokkal, ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.