Ezüst peridot fülbevaló

A fülbevaló díszítése egyedi és figyelemfelkeltő. A csepp alakú rész finoman áttört mintázatú, amely lélegzetelállító hatást kelt. Az áttört részeken keresztül a fény szabadon játszik, így a fülbevaló különleges ragyogást kap. Ez a részletes kidolgozás tovább növeli a fülbevaló vonzerejét és egyediségét.

A fülbevaló fő attrakciója a csodálatos peridot kő. A peridot egy világos zöld ásvány, mely élettel teli frissességet és vibráló színeket kölcsönöz a fülbevalónak. Az ovális kő alkalmas a csepp alak kialakításához, és központi elemként vonzza a tekintetet. A peridot kő gazdag zöld színe nyári hangulatot áraszt, és remekül passzol a divatos és természetes megjelenéshez.

Ez az ezüst beakasztós csepp alakú fülbevaló a tökéletes választás azok számára, akik szeretnének kitűnni a tömegből és egyedi stílust képviselni. Bármely alkalomhoz és öltözékhez elegáns kiegészítőt nyújt, amely feldobja a megjelenést és felhívja a figyelmet. Legyen szó ünnepi alkalmakról vagy mindennapi viseletről, ez a fülbevaló tökéletes választás a stílusos nők számára.

Tulajdonságok:

-925-s sterling ezüst, magyar fémjellel

-mutatós

-egyedi fülbevaló


13 500 Ft