Ezüst patentos édesvízi gyöngy fülbevaló

Egy igazi klasszikus!

Természetes elegancia és időtlen szépség találkozik az ezüst patentos édesvízi tenyésztett gyöngy fülbevalóban. Ez a gyönyörű darab egy igazi klasszikus, varázsa sosem múlik el.

A fülbevaló fehér színű édesvízi tenyésztett gyöngyökből készült, melyek természetes fényükkel vonzzák a tekinteteket. A gyöngyök különböző méretei exkluzív megjelenést kölcsönöznek a fülbevalónak, így minden viselő számára megtalálja a megfelelő méretet ami a stílusához illik.

A patentos beakasztó a fülbevalót biztonságosan tartja a fülön. Az ezüst alapanyag pedig tökéletesen harmonizál a fehér gyöngyökkel, egy kifinomult és elegáns összhatást.

Ez a fülbevaló ideális választás mindennapi viseletre, vagy akár egy különleges alkalomhoz is. Legyen az esküvő, születésnap vagy bármilyen ünnepi esemény, ez a fülbevaló garantáltan elbűvöli a viselőt és a környezetet egyaránt.

A gyöngy méretei: 7mm, 9-10mm, 11mm, 12-13mm

Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel, ródium bevonattal

Variáció kiválasztása:

5 990 Ft-tól

Ajánljuk azoknak akik:

  • kedvelik az egyszerű elegáns ékszereket,
  • romantikus estékre,
  • munkahelyre, hogy a kolleganők azt mondják: Csinos vagy!
  • anyukáknak és Nagymamáknak

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.