Ezüst nyaklánc wales

Fedezd fel az eleganciát és a stílust az újra divatba jött wales fazonú ezüst nyaklánccal! Ez a lenyűgöző ékszer tökéletes választás, akár medállal, akár anélkül viseljük. Különböző hosszúságokban kapható, így könnyedén megtalálhatod az ideális hosszt a számodra. Választhatsz 45 cm vagy 50 cm hosszúság közül.Bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet ez a wales fazonú ezüst nyaklánc. 

Adj hozzá egy csodálatos medált vagy hordd önmagában, és garantáltan kiváló stílust és vonzerőt sugárzol. Ne hagyd ki ezt az elegáns és divatos ékszert a kollekciód egyik alappillérének!

A lánc vastagsága: 1,9mm
Különböző hosszúságokban kapható: 45cm, 50cm
Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjeles.

Variáció kiválasztása:

11 500 Ft-tól

Az ezüst egy ásványi fém, amely sok területen használatos és rendelkezik számos jelentős tulajdonsággal. Az ezüst különösen híres az antimikrobiális hatásáról, amely segít megölni vagy gátolni a káros baktériumok és mikrobák növekedését. Ez a tulajdonság különösen fontos a sebgyógyulásban, mivel az ezüst segít megelőzni a fertőzéseket és támogatja a sejtek regenerációját.

A természetes gyógyító tulajdonságai mellett az ezüstnek számos más egészségügyi előnye is van. Például az ezüst nyugtató hatással lehet az irritált vagy gyulladt bőrre, valamint enyhítheti a viszketést és a bőrproblémákat. Az ezüstöt néha a víztisztítás során is használják, mivel képes eltávolítani bizonyos szennyezőanyagokat és baktériumokat a vízből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ezüst gyógyító tulajdonságairól szóló állításokat további tudományos vizsgálatokra van szükség, hogy teljes körűen igazolják és megértsék ezeket a hatásokat. Mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy szakemberrel, mielőtt az ezüstöt gyógyászati célokra használnánk.