Ezüst nyaklánc végtelen medállal

A végtelen jelet számos kultúra használja, évezredekre visszanyúló hagyományokban bukkan fel. A kezdet és vég nélkülit, ezt hivatott szimbolizálni a végtelen jel is. A filozófiában a végtelen teret, eszmét is szimbolizálhatja a végtelen jel. 

A végtelen jel nagysága: magassága 6,6mm, szélessége: 20mm

A hossza: 44cm.

Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel.

5 690 Ft

Az ezüst egy ásványi fém, amely sok területen használatos és rendelkezik számos jelentős tulajdonsággal. Az ezüst különösen híres az antimikrobiális hatásáról, amely segít megölni vagy gátolni a káros baktériumok és mikrobák növekedését. Ez a tulajdonság különösen fontos a sebgyógyulásban, mivel az ezüst segít megelőzni a fertőzéseket és támogatja a sejtek regenerációját.

A természetes gyógyító tulajdonságai mellett az ezüstnek számos más egészségügyi előnye is van. Például az ezüst nyugtató hatással lehet az irritált vagy gyulladt bőrre, valamint enyhítheti a viszketést és a bőrproblémákat. Az ezüstöt néha a víztisztítás során is használják, mivel képes eltávolítani bizonyos szennyezőanyagokat és baktériumokat a vízből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ezüst gyógyító tulajdonságairól szóló állításokat további tudományos vizsgálatokra van szükség, hogy teljes körűen igazolják és megértsék ezeket a hatásokat. Mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy szakemberrel, mielőtt az ezüstöt gyógyászati célokra használnánk.