Ezüst nyaklánc szívvel és angyalszárnnyal

Kitünő ajándék Valentin napra! De szinte bármilyen alkalomra ajándékozható a szeretett hölgynek.Ezüst vékony ankerlánc közepén angyalszárnyak ölelésében két szivecske van. A nagyobb szivecskéről egy 6mm nagyságú cirkónia kő lóg le.

A nyaklánc súlya:2,9gr.

A hossza: 45cm

Anyaga:925-s sterling ezüst, magyar fémjellel

7 290 Ft

Az ezüst egy ásványi fém, amely sok területen használatos és rendelkezik számos jelentős tulajdonsággal. Az ezüst különösen híres az antimikrobiális hatásáról, amely segít megölni vagy gátolni a káros baktériumok és mikrobák növekedését. Ez a tulajdonság különösen fontos a sebgyógyulásban, mivel az ezüst segít megelőzni a fertőzéseket és támogatja a sejtek regenerációját.

A természetes gyógyító tulajdonságai mellett az ezüstnek számos más egészségügyi előnye is van. Például az ezüst nyugtató hatással lehet az irritált vagy gyulladt bőrre, valamint enyhítheti a viszketést és a bőrproblémákat. Az ezüstöt néha a víztisztítás során is használják, mivel képes eltávolítani bizonyos szennyezőanyagokat és baktériumokat a vízből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ezüst gyógyító tulajdonságairól szóló állításokat további tudományos vizsgálatokra van szükség, hogy teljes körűen igazolják és megértsék ezeket a hatásokat. Mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy szakemberrel, mielőtt az ezüstöt gyógyászati célokra használnánk.