Ezüst nyaklánc ovális mintával

Egy csini mintájú nyaklánc az egyszerűséget kedvelőknek. Az ezüst nyaklánc ovális mintával egyszerűséget kedvelőknek készült, tökéletes választás mindennapos vagy alkalmi viseletre.
Szeretnél egy szép szettet? Nézz körül a karláncoknál!
A nyaklánc  hossza: 42cm, 45cm, 50cm
Szélessége: 4mm
A nyaklánc anyaga: 925- sterling ezüst, magyar fémjeles.

Variáció kiválasztása:

10 990 Ft-tól

Az ezüst egy ásványi fém, amely sok területen használatos és rendelkezik számos jelentős tulajdonsággal. Az ezüst különösen híres az antimikrobiális hatásáról, amely segít megölni vagy gátolni a káros baktériumok és mikrobák növekedését. Ez a tulajdonság különösen fontos a sebgyógyulásban, mivel az ezüst segít megelőzni a fertőzéseket és támogatja a sejtek regenerációját.

A természetes gyógyító tulajdonságai mellett az ezüstnek számos más egészségügyi előnye is van. Például az ezüst nyugtató hatással lehet az irritált vagy gyulladt bőrre, valamint enyhítheti a viszketést és a bőrproblémákat. Az ezüstöt néha a víztisztítás során is használják, mivel képes eltávolítani bizonyos szennyezőanyagokat és baktériumokat a vízből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ezüst gyógyító tulajdonságairól szóló állításokat további tudományos vizsgálatokra van szükség, hogy teljes körűen igazolják és megértsék ezeket a hatásokat. Mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy szakemberrel, mielőtt az ezüstöt gyógyászati célokra használnánk.