Női ezüst Y mintájú nyaklánc

Rendelhető

Ez az igényesen tervezett női ezüst Y mintájú nyaklánc egy lenyűgöző és stílusos kiegészítő. Ideális választás az elegáns és vagány hölgyek számára, akik szeretik a különleges ékszereket.

A széles és mutatós ékszerek kedvelőinek kifejezetten ajánljuk, hiszen ez a nyaklánc igazán lenyűgöző megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az íves formák tovább fokozzák az egyediségét és eleganciáját.

Vásárlóink számára garantáljuk, hogy ezzel a nyaklánccal kiemelkedő és elbűvölő megjelenést érhetnek el.

Ha szeretnél egy szép szettet nézz szét az ezüst karláncoknál.
Rendelhető, nincs készleten!
A lánc hossza: 42cm 45cm 50cm
A lánc szélessége: 8mm
A lánc súlya: 12,7gr. 13,7gr. 15,2gr. (+/-0,2gr.)

A nyaklánc anyaga: 925-s sterling ezüst
Azoknak ajánljuk aki:
- szeretik a széles mutatós ékszereket
-szeretik az íves formákat

 

Variáció kiválasztása:

25 490 Ft-tól

Az ezüst egy ásványi fém, amely sok területen használatos és rendelkezik számos jelentős tulajdonsággal. Az ezüst különösen híres az antimikrobiális hatásáról, amely segít megölni vagy gátolni a káros baktériumok és mikrobák növekedését. Ez a tulajdonság különösen fontos a sebgyógyulásban, mivel az ezüst segít megelőzni a fertőzéseket és támogatja a sejtek regenerációját.

A természetes gyógyító tulajdonságai mellett az ezüstnek számos más egészségügyi előnye is van. Például az ezüst nyugtató hatással lehet az irritált vagy gyulladt bőrre, valamint enyhítheti a viszketést és a bőrproblémákat. Az ezüstöt néha a víztisztítás során is használják, mivel képes eltávolítani bizonyos szennyezőanyagokat és baktériumokat a vízből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ezüst gyógyító tulajdonságairól szóló állításokat további tudományos vizsgálatokra van szükség, hogy teljes körűen igazolják és megértsék ezeket a hatásokat. Mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy szakemberrel, mielőtt az ezüstöt gyógyászati célokra használnánk.