Ezüst nap-hold medál rózsakvaccal

Fedezd fel a mágia és harmónia tökéletes egyensúlyát ezen csodálatos ezüst nap-hold medálban, melyet gyönyörű rózsakővel díszítettek. Ez a különleges ékszer nem csupán stílusos kiegészítő, hanem egyben a szépség és spiritualitás szimbóluma is.

Jellemzők:

  • Ezüst Nap-Hold medál: Az ezüstből készült medál két ikonikus égitestet ölel át - a napot és a holdat. Ez a kettős szimbólum nemcsak a fény és sötétség, hanem az élet és az öröklét egyensúlyát is képviseli.

  • Rózsakvarc kövek: A medál eleganciáját és szépségét tovább fokozza a rózsavarc kövek használatát. A rózsakő híres a szeretetről és harmónia energiáról, így viseled nemcsak stílusos, hanem pozitív érzéseket is hozhat az életedbe.

  • Egyedi design: Ez a medál nem csupán egy ékszer, hanem egyedi és figyelemfelkeltő design is. Kézzel készített, gondosan megtervezett részletek kiemelik viselője egyediségét.

  • Az ezüst medál átmérője : 20mm, a magassága akasztóval együtt: 28mm.

  • Ezüst nyakáncokat itt találsz a medálhoz.

  • Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel.

10 500 Ft

A rózsakvarc nyitottá teszi a szívűnket mindenre, ami szép: önmagunkban, a másik emberben és a teremtésben található szeretetre és szelídségre. Fogékonyak leszünk a zene, festészet, költészet és általában a művészet szépségére. A szeretet, és gyengédség és a megértés védettségében élő gyermek életörömét és boldogságát ébreszti bennünk. Nem csoda, hogy a rózsakvarc jótékony a csecsemők és kisgyermekek számára.

Az itt leírtak a kristályokkal, ásvanyokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.