Ezüst Nagy Magyarország medál

Ünnepelje és örökítse meg a történelmi Magyarország emlékét ezzel a kivételes ezüst Nagy Magyarország medállal. Ez a gyönyörű ékszer tökéletes választás mindazoknak, akik büszkék a Magyar Királyság előtti hagyományokra és szeretnék viselni a Nagy-Magyarország történelmi örökségét.

Ez a medál méltó megemlékezés a Magyar Királyság fénykoráról és hatalmáról, amit a trianoni döntés után veszített el. Ebben az értelemben a Nagy-Magyarország medál olyan értéket hordoz, amely mély történelmi és kulturális örökségünket idézi fel.

Ez a medál igazi mestermű, készült kifinomult ezüstből, és részletesen kidolgozott. A medál központjában egy térkép található, amely a Magyar Királyság határainak klasszikus képét mutatja be. Ez a részletgazdag térkép hűen ábrázolja a hatalmas birodalom sokszínű területeit, amelyek a trianoni döntés előtt léteztek.

Ez a medál nemcsak egy gyönyörű ékszer, hanem egy emlék is a múlt szépségéről és büszkeségünkről. Egyedi stílusával és történelmi jelentőségével kiemelkedik a többi ékszer közül. Viselje ezt a medált, hogy hűen fejezze ki történelmi tudatosságát és a magyar kultúra iránti szeretetét.

Akár saját részre vagy ajándékba egy különleges alkalomra, az Ezüst Nagy Magyarország Medál méltó emlék lesz a hatalmas birodalomról, amely a magyar nép történelmi örökségének része volt. Rendelje meg ma, és hordozza büszkén a múlt hagyatékát!

A medál anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel

A medál szélessége: 31mm.

A medál magassága: 20mm,akasztóval 30mm

Ezüst nyakláncokat itt találsz a medálhoz. 


7 790 Ft