Ezüst medál gyönggyel és kővel

Az ezüst medálunk egy lenyűgöző alkotás, melyben a kifinomult dizájn és a természet szépsége tökéletes harmóniában találkozik.

Ez a csodálatos medál ródiumos ezüstből készült, így nemcsak gyönyörű, hanem tartós és ellenálló is. A medál felső részét egy foglalt cirkonia kő díszíti, mely a fény játékos töréseivel kápráztatja el a tekintetet. Ezen a kő mögöttt vezet egy kifinomult lánc, melyet a medál felületén elrejtve fűzünk be, így a lánc látható része kizárólag a tündöklő drágakővel ékesített felső rész.

Az ezüst medál rész lefelé szélesedik alsó részén egy gyönyörű édesvízi tenyésztett gyöngy található. Ez a különleges gyöngy természetes eleganciát és időtlen szépséget kölcsönöz az ékszernek. 

A medál hossza 22 mm, ideális méretével minden alkalomra tökéletes kiegészítőt nyújt. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges eseményről, ez a medál mindig kiemeli egyéniségedet és stílusodat.

Büszkén mutasd be ezt az elegáns ezüst medált, mely a ródiumos bevonatnak köszönhetően hosszú éveken keresztül megőrzi csillogását. Készülj fel arra, hogy minden pillantás rád szegeződik, amikor ezt az exkluzív ékszert viseld!

A lánc az árban nincs benne, láncokat itt tudsz rendelni a medálhoz.

13 500 Ft

Édesízi tenyésztett gyöngy hatásai a testre és lélekre

Az édesízi tenyésztett gyöngyök nem csupán csodálatos ékszerek alkotóelemei, hanem számos pozitív hatással is bírnak a viselőjükre. Ezek a gyönyörű kincsek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem hozzájárulnak az egyensúlyhoz és a belső harmóniához is.

1. Nyugtató és stresszoldó hatás

Az édesízi tenyésztett gyöngyök rendkívül nyugtató energiával rendelkeznek. Viselésük során észre fogod venni, hogy csökken a stressz és a feszültség szinted. Ezek a gyöngyök segíthetnek a relaxációban és a belső békében, ami különösen hasznos a mindennapi rohanó életvitelünkben.

2. Emelik a tudatosságot és önbizalmat

Az édesízi gyöngyök finom energiájukkal erősítik az önbizalmat és növelik a tudatosságot. Viselésük során érezni fogod, hogy könnyebben kifejezheted önmagad, és növekszik az önbizalmad, ami pozitív hatással van a mindennapi kapcsolataidra és tevékenységeidre.

3. Lélektisztító hatás

Ezek a gyöngyök híresek tisztító energiájukról, amely segít megtisztítani a lelket és az aurát. Ezáltal lehetővé teszik a negatív energiák eltávolítását, és helyet engednek a pozitív, frissítő energiának.

4. Életenergia fokozása

Az édesízi tenyésztett gyöngyök segítik az életenergia fokozását, ami vitalitást és frissességet ad. Ezek a gyöngyök életerőt sugároznak, és segítenek fenntartani az energiaszintet a mindennapok során.

5. Gyógyító hatások

Az édesízi gyöngyök hagyományosan gyógyító hatásokkal is rendelkeznek. A kínai orvoslásban például a gyöngyök segíthetnek a vérkeringés javításában és a test energiamezőjének kiegyensúlyozásában.

Az édesízi tenyésztett gyöngyök tehát nem csupán csodás kiegészítők, hanem valóban pozitív hatásokkal bírnak a testre és a lélekre egyaránt. Válassz ékszereidhez olyan gyöngyöket, amelyek rezgése és energia szintje lehetőség szerint a számodra legmegfelelőbbek!