Ezüst lógós fülbevaló gyönggyel

Az ezüst lógós fülbevaló gyönggyel egy igazán csodálatos kiegészítő, amelyet mindenki számára terveztünk. Ez a bámulatos fülbevaló garantáltan elvarázsolja, és alkalmas mindennapi viseletre és különleges alkalmakra is.

A gyöngy, amely ebben a fülbevalóban található, édesvízi tenyésztett gyöngy, amihez hozzá kell adni az eleganciát és a természetes szépséget a viselője megjelenéséhez. Az édesvízi gyöngyök kifinomult ragyogása és kiváló minősége biztosítja, hogy ez a fülbevaló hosszú ideig tökéletesen mutasson.

A könnyen kezelhető beakasztós zárszerkezet lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen fel- és levegyed a fülbevalót. Nincs szükség különösebb erőpróbára vagy segédeszközökre.

Az ezüst fülbevaló egyedi vonása a csodálatos áttört minta, amely a fülbevaló alján található. Ez a részlet gondosan kidolgozott és figyelemre méltó, és további eleganciát és bájt kölcsönöz a fülbevalónak. A minta finom részletek garantáltan elkapják a tekinteteket, és különlegessé teszik viselője megjelenését.

Az ezüst lógós fülbevaló gyönggyel azoknak szól, akik szeretnének kitűnni a tömegből, és igénylik az egyedi, minőségi ékszereket. Legyen szó egy fontos eseményről vagy egy egyszerűbb hétköznapi alkalomról, ezzel a fülbevalóval mindig ragyogni fog. Adjál hozzá egy csipetnyi luxust és eleganciát a mindennapjaidhoz ezzel az elképesztő ékszerrel!

A fülbevaló anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel

A lógós rész hossza: 35mm, a teljes hossza: 50mm

9 900 Ft