Ezüst labradorit medál

Nincs raktáron

Ezüst labradorit medált, egy olyan ékszert, amely az elegancia és a természetes szépség tökéletes ötvözetével varázsol el. Ez az egyedi medál közepén egy csodálatos ovális formájú labradorit ásványt van befoglalva, melynek varázslatos színértéke kifinomultan változik a fényben.

A medál finom eleganciája és egyszerű mintázata egyesíti a klasszikus és modern stílus jegyeit. A labradorit ásvány különleges játékát mutatja be, amikor a fényben megvillanó kék, zöld és szürke színek egyaránt felfedezhetők. Ez az ékszer igazi műalkotás, mely a természet csodáit hozza közelebb hozzád.

Az ezüst foglat kifinomultan keretezi a labradoritot, kiemelve annak természetes szépségét. Stílusos kialakítása lehetővé teszi, hogy ez az ékszer  minden alkalomra alkalmas legyen - legyen szó mindennapi viseletről vagy különleges eseményekről.

A labradorit medál nem csupán egy ékszer, hanem egy kis darab természetes varázslat, amely mindig kész arra, hogy kiemelje egyéniséged és stílusod. Legyen szó saját magad kényeztetéséről vagy ajándékozásról, ez az ékszer méltó kiegészítője lesz minden ékszerkollekciónak. Fedezd fel a labradorit ásvány titokzatos szépségét ebben az elegáns és kifinomult ezüst medálban!


Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, rendeld meg most az ezüst labradorit medált, és engedd, hogy a szeretet és harmónia egy része mindennapi életed részévé váljon!

Ezüst nyakláncokat itt tudsz rendelni a medálhoz.

A medál magassága az akasztóval együtt 20mm, szélessége: 13mm.

A labradorit nagysága: 8x10mm

Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel.


7 900 Ft

                                            Labradorit tulajdonságai és előnyei:

1. Gyönyörű megjelenés:

Labradorit egy különleges ásvány, melynek csodálatos játékát az élénk színű irizáció teszi ki. Az egyedi fényjáték és színváltás miatt kiválóan alkalmas ékszerek és dísztárgyak készítéséhez.

2. Energetikai tulajdonságok:

A labradorit híres az energetikai tulajdonságairól. Sokan hiszik, hogy valóban az egyensúly fenntartásában, csökkentheti a stresszt és erősítheti a mentálisságot.

3. Kreativitás és intuíció:

A labradoritot gyakran a kreativitást és intuíciót fokozza. Azok számára ideális, akik kreatív területeken dolgoznak, vagy akik szeretnék elmélyíteni az intuíciójukat.

4. Spiritualitás és védelem:

Ezt az ásványt néha védőkőként használják, hiszen állítólag képes kiszűrni a negatív energiákat és erősíteni a szellemi védelmet.

5. Széleskörű felhasználhatóság:

Labradorit sokféle területen felhasználják, beleértve az ékszerkészítést, dekorációt és még építőipari alkalmazásokat is.