Ezüst köves angyal medál

A szépség és a szellemi mélység találkozik ebben a különleges ezüst köves angyal medálban. Az angyalos ékszerek már évek óta hatalmas népszerűségnek örvendenek, és nem véletlenül. Ezek a varázslatos darabok nemcsak lenyűgözően mutatnak, hanem pozitív energiával is felruházzák viselőjüket. 

Az ezüst köves angyal medál különlegessége azonnal magával ragad. A precízen kidolgozott angyal figura gyönyörűen megmunkált ezüstből készült, amely csillog és ragyog, amint a fény megtör rajta. Az angyal kezében egy szivecskét tart, amely tovább fokozza a medál eleganciáját és varázsát. 

Az angyalok szimbolizálják a védelmet és a vigyázást. Nos, ki más vigyázna rád jobban, mint egy angyal? Ezt a medált viselve érezni fogod az angyalok békességét és védelmét, ami megnyugtat a rohanó mindennapokban. Szinte mintha egy láthatatlan pajzs veszne körül téged, hogy megóvjon minden negatív eseménytől.

 Ez az ezüst köves angyal medál nem csak egy ékszer, hanem egy erőteljes szimbólum is. Legyen szó egy fontos tárgyalásról, prezentációról vagy egyszerűen csak egy stresszes napról, ez az angyalos medál mindig melletted lesz, hogy támogasson és erőt adjon.

 Válaszd az ezüst köves angyal medált, és hozz létre egy stílusos és szimbolikus kiegészítőt, amely nemcsak gyönyörű, hanem jelentéssel is bír. Legyen a mindennapok része, és élvezd az angyalok védelmét és békességét, amit hozzád hoz. Ezzel az ékszerrel mindig a legjobb verziódat mutathatod meg a világnak, és élvezheted a nyugalmat még a leghektikusabb pillanatokban is.
Vegyél hozzá egy szép ezüst nyakláncot! ( az árban a lánc nincs benne)
Az angyal medál magassága:25mm, az akasztóval: 28mm
Az angyal medál szélessége: 20mm.
A medálban a cirkónia kő nagysága: 3mm
Anyaga: 925-s sterling ezüst

6 990 Ft