Ezüst korall fülbevaló és medál

Fedezze fel a csodálatos rózsa korall fülbevalót és medált- egyedülálló, kézzel faragott remekművet! Minden darab magában hordozza a művész csodálatos képességeit és a természet varázsát. A rózsa korall fülbevalóval kifejezheti egyedi stílusát és megfoghatatlan nőiességét.

Minden egyes rózsa korall fülbevaló kézzel faragott, így egyetlen másolata sincs. A mesterek aprólékos munkája biztosítja, hogy minden részlet tökéletes legyen. Ez a különleges fülbevaló valódi egyedi darab, amely kimondja a viselője egyediségét és kifinomultságát.

A fülbevaló praktikus bedugós zárszerkezettel rendelkezik, amely biztosan a helyén tartja a fülbevalót a fülön. Nem kell aggódnia az elvesztés vagy kiesés miatt, így bátran viselheti a rózsa korall fülbevalót minden nap vagy különleges alkalmakkor.

A fülbevaló, a medál és a nyaklánc is  ródium bevonattal van ellátva. Ez a bevonat garantálja a hosszantartó ragyogást és védelmet a kopástól. A rózsa korall fülbevaló tökéletesen kiegészíti a medált és a nyakláncot, amivel együtt viselve csodálatos és elegáns megjelenést biztosít.

A rózsa korallok átmérője 9 mm. A fülbevaló anyaga 925-ös sterling ezüst, ami magas minőséget és tartósságot biztosít. A magyar fémjel jelzi, hogy ez az exkluzív ékszer minőségi szabványoknak megfelelően készült.

Összességében a rózsa korall fülvaló és medál egy igazi különlegesség, a művészet és a természet csodálatosan összeolvad. Ne habozzon, és szerezze meg most ezt az egyedi rózsát, amely Önt is elbűvöli!

A nyaklánc hossza: 42cm.

14 500 Ft